Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Decizia definitivă, luată de Curtea de Apel București

Frații Tate rămân în arest, Curtea de Apel le-a respins contestația. Milionarii spun că nu există probe care să îi țină după gratii și au cerut și sprijin diplomatic. Intre timp, apar date noi din anchetă. Unele dintre femeile care lucrau pentru ei erau monitorizate non-stop și amenintate cu bătaia.

10 ian. 2023, 21:54
Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Decizia definitivă, luată de Curtea de Apel București

UPDATE – Conform încheierii transmise de Curtea de Apel, toți cei patru inculpați – frații Tate, prietena lui Andrew și fosta polițistă Luana Radu – rămân în arest. Ei sunt obligați să plătească 500 lei fiecare drept cheltuieli de judecată.

“Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Tate Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana şi Naghel Georgiana impotriva incheierii din camera de consiliu din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucureşti-Secţia I Penală pronunţată în dosarul nr. 37100/3/2022. În baza art. 275 alin. 2 şi 4 C.proc.pen, obligà contestatorii inculpaţi la plata sumei de 500 de lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, a transmis Curtea de Apel Bucureşti.

Fraţii Tristan și Andrew Tate au ajuns astăzi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel București pentru a cere să fie eliberaţi din arest. Acuzaţi de trafic de persoane şi viol, Tristan şi Andrew Tate vor să fie eliberați. Unul dintre motivele invocate de apărătorii lor este că ”au copii”.

Frații Tate se află în arest de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Oamenii legii au ridicat din vila lor din Voluntari mai multe probe, iar clădirea în care ar fi fost ținute captive tinerele racolate s-ar afla în centrul comunității, în apropierea sediului de poliție.

Citește și: Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a deveni proxenet. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut

Alături de frații Tristan și Andrew Tate au fost arestate și două tinere românce, dintre care una a fost polițistă. Este vorba despre Luana Alexandra Radu și Georgiana Naghel.

După patru ore de audieri, cei patru au părăsit instanța, tot încătușați.

 

O fostă șefă de penitenciar sare în apărarea fraților Tristan și Andrew Tate: „Sunt oameni deosebiți!”

Oana Tașcău, fosta directoare a penitenciarului din Craiova, colaboratoare a britanicilor, intervine pentru proxeneți. Modelul de Onlyfans susține că britanicilor li se face o nedreptate.

„Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și un om care tratează pe toată lumea frumos.

Citește și: Noi STENOGRAME incendiare din dosarul fraţilor Tate: „Dacă se uită Andrew să vadă dacă ai postat TikTok-uri nu vei avea timp nici să îți faci bagajul, zbori de la balcon direct”

Am locuit o perioadă chiar în aceeași casă cu acest om și vreau să spun că m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult.

După ce m-am pensionat m-am apucat de OnlyFans și el m-a ajutat cu absolut tot (…) Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să recurgă la violențe pentru a avea o femeie”, a declarat cea poreclită de deținuți drept „Coana Orzoana”.