Noi STENOGRAME incendiare din dosarul fraţilor Tate: „Dacă se uită Andrew să vadă dacă ai postat TikTok-uri nu vei avea timp nici să îți faci bagajul, zbori de la balcon direct”

Ies la iveală noi detalii din dosarul fraților Tate. Sunt acuzații de viol și loviri în repetate rânduri. Una dintre fetele care au trecut prin patul lui Andrew Tate spune că a fost obligată de inculpat să se dezbrace și fără motiv a fost lovită peste față și violată.

08 ian. 2023, 10:32
Noi STENOGRAME incendiare din dosarul fraţilor Tate: „Dacă se uită Andrew să vadă dacă ai postat TikTok-uri nu vei avea timp nici să îți faci bagajul, zbori de la balcon direct”

Apar noi informații potrivit cărora grupul infracțional organizat din care frații Tate fac parte ar putea fi mult mai extins. La dosar au intrat și conversațiile de pe grupul de whatsapp în care fetele erau obligate să muncească până la epuizare.’, anunţă România TV.

Arestul nu îi priește lui Andrew Tate. De ce a ajuns milionarul britanic la spital
STENOGRAME:
R. L.: Aveți liber în seara asta să dormiți. Nu frecați menta!
R. L: Ca să fiți odihnite mâine, sâmbăta.
R. L: Și duminica pentru weekend.
N.G.: Deci clar nu se mai pune problema de recuperat.
P. I.: Adică?
P. I.: Dar nu am zis că nu intru azi deloc.
N.G.: Păi cât mai aveai tu de recuperat până acum?
N.G.: I. Nu mă lua cu vrăjeala, că azi nu ai făcut nimic.
ANDREW TATE: I-ai spus târfei celei noi că faci o grămadă de bani?

Psihologul clinician care a evaluat o victimă a constatat că înainte de a trece la exploatare, aceștia au făcut-o să se îndrăgostească de ei. Se foloseau de averile lor și câștigau încrederea persoanelor vulnerabile.

Stenograme noi:

R. L: Vezi ca ne-am împărțit pe Only.
R. L: G. o ia pe O.
R. L: Eu pe tine.
R. L: Poate nu asculți, că te omor.
R. L: Dacă nu facem bani.
N.G.: Să îți dai un pumn în gură până ajung eu că după îți mai dau eu 10, leneșă incurabilă ce ești.
N.G.: Te rup când ajung acolo.
P. I.: Ce am făcut?
N.G.: Ai o oră și 10 minute la dispoziție să dispari.
P. I.: Dar ce am făcut??
N.G.: Mai bine zis ce nu ai făcut ieri decât o oră.
N.G.: Ai 20% scăzut, ai patru zile de când nu ai postat.
R. L: Aștept banii pe ieri.
N.G.: Păi dacă se uită Andrew să vadă dacă ai postat TikTokuri nu vei avea timp nici să îți faci bagajul, zbori de la balcon direct.

După scandalul care a izbucnit, fetele au povestit și în spațiul public, sub protecția anonimatului, despre traumele pe care le au după episoadele de agresiune la care au fost supuse.

Citește și Cum îşi racolau victimele Tristan şi Andrew Tate. Una dintre tinere credea că se mărită cu un milionar, dar a ajuns să facă videochat. Detalii incredibile din dosar

„Când ne-am mutat într-un apartament mai mare, mai multe fete au venit să lucreze pentru Andrew. Și atunci am fost martoră la atâtea abuzuri, fizice și verbale. Nu doar asupra mea, ci și a fetelor implicate și a devenit totul mai rău. L-am văzut lovind femeile cu o curea. Obișnuia să ne strângă și de gât. Când am ieșit de la duș am observat, am văzut că o viola. Și când m-a amenințat că mă bate în baie și mi-a zis că nu-i pasă dacă sun la poliție, că mă va bate de mă va rupe, atunci am știut că trebuie să nu mai lucrez pentru Andrew. Prin martie-aprilie, și atunci am mers și la poliție și nu s-a făcut nimic atunci. Nu m-au interogat, nimic”