Fraudă la Evaluarea Naţională. Poliţiştii au descins la o şcoală din Târgu Jiu

Suspiciuni de fraudă există şi la examenele de evaluare naţională. Potrivit România TV, poliţiştii au descins la o şcoală din Târgu Jiu, iar membrii comisiei de examinare şi informaticianul care a introdus rezultatele în calculator sunt audiaţi de anchetatori.

RomaniaTV.net
30 iun. 2014, 11:30
Fraudă la Evaluarea Naţională. Poliţiştii au descins la o şcoală din Târgu Jiu

Poliţiştii au descins luni la Şcoala nr. 4 din Târgu Jiu şi audiază mai multe cadre didactice. Există suspiciuni de fraudă la examenul de Evaluare Nationala.

Potrivit România TV, poliţiştii au intrat în şcoală, au convocat Comisia de Evaluare, dar şi pe informaticianul care a introdus în sistem notele obţinute de elevi.

Citeşte şi Inspector şcolar general adjunct, suspectat că a luat MITĂ LA BACALAUREAT, reţinut şi dat afară din Minister

Unul dintre cei implicaţi în anchetă a confirmat pentru România TV că poliţiştii vor să vadă anumite lucrări şi rapoartele întocmite în ultimele zile.

Este foarte posibil să se fi ajuns în urma unei reclamaţii, mai ales că zilele trecute s-au soluţionat contestaţiile. Surse judiciare au afirmat că sunt suspiciuni de fraudă în acest caz.

Citeşte şi EDU.ro: Subiectele la EVALUARE NAŢIONALĂ – ROMÂNĂ, în concordanţă cu programa şcolară parcursă de elevi

Promovabilitatea la examenul de evaluare naţională, la nivelul judeţului Gorj, a fost de 81,1 % înainte de corectarea contestaţiilor. La limba şi literatura română au fost depuse 249 de contestaţii, iar la matematică 121. Rezultatele finale vor fi afişate în cursul zilei de marţi, 1 iulie.


loading...
Partenerii noștri