FRAUDE în numele câinelui-erou Max. Cum se folosesc hoţii de povestea patrupedului VIDEO

Fraude în numele câinelui-erou Max. Femeia care acum are grijă de patruped spune că, după ce povestea lui a devenit publică, au apărut tot mai multe asociaţii-fantomă care strâng bani în numele lui Max. În realitate, aceste donaţii nu ajung la câinele lup în vârstă de cinci ani. Noua stăpână a câinelui-erou îi roagă pe cei care vor să ajute să aibă grijă cui trimit bani.

15 dec. 2014, 07:35
FRAUDE în numele câinelui-erou Max. Cum se folosesc hoţii de povestea patrupedului VIDEO

Povestea câinelui erou al Armatei Române a impresionat sufletele sensibile. Dar sunt şi persoane care s-au gândit să profite de pe urma câinelui bolnav, potrivit România TV.

În ultima perioadă au fost înfiinţate organizaţii fantomă care puneau la dispoziţie conturi deschise pentru Max. În realitate, însă, banii ajungeau în buzunarele escrocilor. Singura care poate gestionează cu adevărat banii donaţi este femeia care are grijă de Max. Costurile medicamentelor se ridică pe lună la peste 1.000 de lei.

Eu m-am angajat să suport cheltuielile medicale ale lui Max, care nu sunt prevăzute legal a-i fi oferite de către Armată, de către unitatea militară care îl deţine. Max este un câine minunat. Sper să se simtă bine alături de noi„, a declarat stăpâna lui Max.

În urmă cu un an, Max defila triumfător într-un vehicul blindat, alături de cel căruia i-a fost aproape în Afganistan. Ciobănescul german purta tricolorul la gât şi decoraţia pentru merite deosebite. Parada naţională din 2013 a fost însă ultima pentru eroul patruped. La scurt timp, Max a fost diagnosticat cu o boală gravă la inimă.

CITEŞTE ŞI: Poveste BIZARĂ, dar ADEVĂRATĂ. Motivul CIUDAT pentru care un CÂINE a făcut închisoare pe viaţă FOTO