Lovitură DEVASTATOARE pentru FRF. Decizie DURĂ luată de INSTANŢĂ

FRF trebuie să plătească daune interese de 358.497 de lei, aproximativ 80.000 de euro, pentru nerespectarea contractului cu fostul sponsor tehnic al CCA, Masita Profesional Team, conform unei sentinţe a Tribunalului Braşov.

02 iun. 2015, 14:31
Lovitură DEVASTATOARE pentru FRF. Decizie DURĂ luată de INSTANŢĂ

„Admite cererea formulată de reclamanta SC Masita Profesional Team SRL în contradictoriu cu pârâta Federaţia Română de Fotbal – Comisia Centrală a Arbitrilor. Obligă pârâta la plata sumei de 358.497,16 lei către reclamantă cu titlu de daune interese şi 2.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în soluţia pronunţată la 18 mai, de Tribunalul Braşov.

Prin angajamentul semnat cu FRF, Masita se obliga să asigure echipament arbitrilor din primele trei ligi în valoare de 40.000 de euro. Contractul era încă în vigoare în toamna anului trecut, când producătorul de echipament sportiv Joma a devenit noul sponsor tehnic al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Joma urmează să devină sponsor tehnic şi al echipei naţionale. „Tricolorii” vor evolua cu noul echipament începând de la meciul cu Irlanda de Nord, programat la 13 iunie, la Belfast, în preliminariile CE 2016.