FRF, reclamată de Pompiliu Popescu la FIFA şi UEFA. Acuzaţii GRAVE

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale de fotbal a României, a trimis, joi, două scrisori oficiale la FIFA şi UEFA, în care semnalează faptul că Răzvan Burleanu, preşedintele FRF,  a comis o serie de acţiuni discriminatorii şi ilegale.

02 iun. 2016, 17:28
FRF, reclamată de Pompiliu Popescu la FIFA şi UEFA. Acuzaţii GRAVE

Pompiliu Popescu menţionează în scrisorile adresate preşedintelui FIFA, Gianni Infantino, şi secretarului general interimar al UEFA, Theodore Theodoridis, că a fost înjosit şi discriminat de către Răzvan Burleanu, care i-a îngrădit dreptul la exprimare liberă, anunţă ProSport.

Razvan Burleanu, declaraţii SCANDALOASE despre medicul Pompiliu Popescu

„Dl. Burleanu, care ţine foarte mult la imaginea sa şi-a motivat public decizia de a ne destitui cu numai 1 lună înainte de primul nostru meci la EURO, printr-o serie de neadevăruri unele din ele înjositoare şi discriminatorii, afirmând despre persoana mea că „Dr. Popescu aparţine unei lumi DECREPITE” (=îmbătrânite, ramolite, sclerozate) ce a adus ofensă la scară naţională a tuturor valorilor intelectuale din această vârstă, contravenind principiilor sacre de combatere a DISCRIMINĂRII, XENOFOBIEI şi RASISMULUI ale UEFA, FIFA şi UE şi totodată a încălcat dreptul la exprimare liberă pe care îl are orice cetăţean din UE”, susţine Pompiliu Popescu.

FRF îl dă în judecată pe medicul Pompiliu Popescu. Cum se apără Răzvan Burleanu

Pompiliu Popescu informează FIFA şi UEFA că el şi întreg staff-ul medical (5 kinetoterapeuţi-maseuri) nu au primit bonusul financiar, conform contractelor, din banii oferiţi de UEFA: „Am decis să am o discuţie cu Burleanu Marian-Răzvan, în urma căreia mi-a reproşat că am dezvăluit în presă faptul că nu ni s-au onorat drepturile financiare, şi ca urmare a hotărât demiterea mea şi a întregului staff medical (09.05.2016) şi imediat au procedat la achitarea integrală a premiului meu conform contractului şi diminuarea drastică a sumelor celor 5 kinetoterapeuţi din staff (aceştia au primit doar 5% faţă de 25% cât aveau de primit)”.

Pompiliu Popescu, REACŢIE VIOLENTĂ după ce a fost dat afară de la NAŢIONALĂ

Fostul medic al echipei naţionale consideră că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a comis un abuz în serviciu şi este produsul influenţei politicului în fotbal.

Pompiliu Popescu (65 ani) a fost medicul echipei naţionale de fotbal a României din 1990 până în 9 mai 2016.