Pompiliu Popescu, REACŢIE VIOLENTĂ după ce a fost dat afară de la NAŢIONALĂ

Pompiliu Popescu a reacţionat dur după ce a fost data afară de la echipa naţională. Popescu era medicul "tricolorilor" din 1987.

RomaniaTV.net
11 mai 2016, 10:56
Pompiliu Popescu, REACŢIE VIOLENTĂ după ce a fost dat afară de la NAŢIONALĂ

Pompiliu Popescu a dezvăluit cum a decurs demiterea sa şi a staff-ului medical de la echipa naţională.

„Sunt foarte furios! Am lucrat 26 de ani la FRF, însă cu această conducere a Federaţiei nu se mai poate continua! Mi-am cerut drepturile, iar securiştii de acolo mi-au dat banii tocmai după ce au lansat pe piaţă informaţia că nu voi mai lucra la Federaţie, deci am primit banii acum! Încerc, cu greu, să-mi găsesc cuvintele, pentru că dacă-mi dau drumul la gură îmi faceţi episoade. Nu am cum să mai lucrez cu domnişoara Burleanu!

Citeşte şi ŞOC la NAŢIONALĂ: staff-ul medical, DEMIS. Pompiliu Popescu lucra la FRF de 25 DE ANI

Şi-a pus unealta Anghel Iordănescu să mă anunţe că sunt tăiat pentru deplasarea din Italia, atât eu, cât şi staff-ul meu. De ce vă spun că dacă îmi dau drumul la gură iese scandal? Acum o lună de zile, o mare parte din mebrii staff-ului meu au fost rugaţi să accepte trecerea contractelor pe PFA (n.r persoană ficzică autorizată).

De ce să facem chestiile astea? În această dimineaţă am fost la Federaţie şi am lămurit nişte chestii, însă vă repet, nu voi mai continua cu domnişoara Burleanu! M-a deranjat că au aruncat pe piaţă informaţia că nu mai sunt acolo, apoi m-au căutat să-mi dea banii. Le-am spus în faţă că vechea conducere se achita de obligaţii pînă la ultimul leuţ, iar eu când mi-am cerut primele pentru meci de meci mi-a spus că să aşteptăm până la sfârşit şi apoi să tragem linie. Acum, suma pe care am primit-o este ok, însă a trebuie să fiu târât în circul ăsta, ca să-mi primesc banii?

Pe cine să aducă în locul meu? Tot o unealtă de-a lor, ca să o manevreze aşa cum vor ei. Mă opresc aici pentru că sunt foarte supărat”, a declarat Pompiliu Popescu.