FRF şi-a bătut joc de microbişti la România-Grecia. Cum au fost păcăliţi suporterii naţionalei

Mii de oameni au rămas pe drumuri în noaptea de luni spre marţi, în Bucureşti, la finalul partidei România-Grecia (scor 0-0), după ce au fost păcăliţi de FRF că mijloacele de transport în comun vor circula până la ora 1.00.

08 sept. 2015, 12:42
FRF şi-a bătut joc de microbişti la România-Grecia. Cum au fost păcăliţi suporterii naţionalei

FRF a publicat pe data de 6 septembrie, pe site-ul său oficial, un comunicat prin care încerca atragerea suporterilor la stadion, pentru meciul România-Grecia, dându-le acestora asigurări că „la solicitarea FRF, Metrorex şi RATB au prelungit programul mijloacelor de transport în comun, pentru ziua de luni, 7 septembrie, până la ora 01.00!„.

În realitate, autobuzele, troleibuzele, tramvaiele şi metroul au avut program normal, iar oamenii care au mers la stadion fără maşinile proprii au fost nevoiţi să se lase la cheremul taximetriştilor sau să se întoarcă acasă pe jos. De altfel, mulţi dintre şoferii de taxiuri au ignorat aparatele de taxat, cerându-le clienţilor sume substanţial mai mari decât tariful legal, pentru a-i duce acasă.

Citeşte şi PRELIMINARII EURO 2016. Cum ne calificăm la turneul final după 0-0 cu Grecia. CALCULELE GRUPEI

Potrivit prosport.ro, cererea către companiile de transport în comun a fost, într-adevăr, remisă acestora din timp, însă pentru a beneficia de prelungirea programului RATB şi Metrorex, federaţia ar fi trebuit să plătească. FRF n-a plătit nimic, dar a anunţat, în schimb, că oamenii pot circula cu troleibuzul şi metroul până la ora 1:00.

Abia marţi, a doua zi după partidă, FRF a şters de pe site comunicatul în care se anunţa că programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit până la ora 1:00.

O altă nemulţumire a microbiştilor a fost preţul foarte mare al biletelor, 160, 120, 80, 60 lei.