Frica a pus stăpânire pe gândurile lui Radu Siffredi la proba de cuplu de la Power Couple România. Dani Oțil a glumit pe seama lui: „Diseară să vii în rochie la eliminare!”

Radu Siffredi și-a pierdut curajul în proba de cuplu de la Power Couple România, când și-a dat seama că testul va fi dat la mare înălțime. Până și Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, a râs de teama concurentului.

21 feb. 2024, 22:46
Frica a pus stăpânire pe gândurile lui Radu Siffredi la proba de cuplu de la Power Couple România. Dani Oțil a glumit pe seama lui: „Diseară să vii în rochie la eliminare!”
Radu Siffredi și-a pierdut curajul la proba de cuplu de la Power Couple România

Oana Matache și Radu Siffredi s-au aflat pe penultimul loc la Power Couple România, așa că la proba de cuplu au dat tot ce au putut pentru a evita eliminarea din concurs. Provocarea din ediția din 21 februarie a instalat panica în rândul concurenților. Suspendați la înălțime, fără un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele partenerilor.

Chiar dacă a fost determinat să câștige această probă, Radu a ținut să-l întrebe pe Dani Oțil dacă este în siguranță la înălțime, pentru că frica își făcea deja apariția. Oana Matache i-a recomandat să tragă de sfoara de care era legat pentru a strânge corsetul mai tare, dar iubitul ei a exagerat, așa că Dani a trebuit să intervină.

Citește și: Emi a țipat din toți plămânii la soția lui, la proba de cuplu de la Power Couple România: „Vorbim noi acasă, te-am adus să mă faci de râs la televizor!”

„Nu mai trage de ăla, Radu!”, a țipat prezentatorul la Siffredi, înainte ca proba să înceapă.

Oana s-a descurcat de minune și l-a sfătuit pe iubitul ei să încerce înainte de start pentru că altfel o să-i pară rău.

În timp ce prezentatorul Power Couple le oferea detalii importante, Radu l-a întrerupt din cauza fricii.

„Mai repede, te rog! Nu! Nu! Nu! Îmi pare rău, frate, îmi pare rău, nu e pentru mine. Nu este pentru mine! Îmi pare rău, îmi vine să zic nu de acum, să ne dăm jos. Băi boss, ascultă-mă puțin! Poți să mă asculți? Mă știi, da? E un NU!”, a strigat concurentul plin de teamă.

De-a lungul probei, Radu a strigat că nu poate să ducă proba la capăt, stând nemișcat, îngreunând partea Oanei care se balansa până la el. Radu nu prea s-a descurcat, stând mai mult într-un singur punct și înjurând cu fiecare ocazie.

Citește și: Anamaria și Tudor s-au certat după proba de la Power Couple România: „Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă”

„Nu mai pot să îmi controlez picioarele”, a strigat el.

Oana Matache a întâmpinat dificultăți atunci când încerca să găsească defectele iubitului pe panou, așa că Radu a răbufnit și nu a mai ținut cont de nimic: „Ce mai sunt eu?! Pot să-i dau indicii? ***** Ce mai sunt eu?”.

Pentru că au aruncat un suport incorect pe jos, lucru interzis în timpul probei, Dani le-a dat celor doi o penalizare de 5 secunde.

Următoarele trei răspunsuri ale Oanei au fost greșite, iar Radu și-a pierdut cumpătul: „Cum sunt acum? Hai mă Oana, hai mă! Îmi spui mereu asta”.

În cele din urmă, cei doi au reușit să ducă proba la capăt și să obțină cele 10 puncte necesare. „Diseară să vii în rochie la eliminare te rog eu!”, a pus Dani amuzat de toată situația.