Fructe de vara care te ajuta sa slabesti

Cand vine vara vrei sa fii slab si sa arati bine in costum de baie. Daca intentionezi sa arzi rapid grasimile, iata ce fructe de vara ar trebui sa consumi.

23 iun. 2021, 08:29
Fructe de vara care te ajuta sa slabesti

Fructe de vara care te ajuta sa slabesti:

1. Capsune
Transforma capsunele intr-o gustare sanatoasa si fara calorii (desigur, nu trebuie sa adaugi zahar, frisca sau alte topping-uri). Capsunele contin acizi grasi omega-3, vitmaina C, fibre si antioxidanti.

2. Cirese
Renunta la deserturile grele si indreapta-ti atentia spre cirese. Dulci si zemoase, aceste fructe au doar 87 de calorii per 140g. In plus, ciresele contin antioxidanti care iti protejeaza corpul de cancer si colesterol.

Sentinţă neaşteptată pentru firma care a pus pe piaţă medicamentul pentru slăbit ce a omorât peste 500 de oameni. A scăpat doar cu amendă
3. Prune
Prunele sunt o sursa bogata de fibre si vitamina C. Ele pot deveni un desert delicios care suprima pofta de mancare.

4. Mere
Inainte de pranz sau de cina, merele contribuie la blocarea absorbtiei grasimilor in organism. In plus, merele reduc productia de colesterol rau cu pana la 34%.

5. Mango
Bogate in antioxidanti, fructele de mango contin proteine si acizi grasi omega-3. Delicioase si scazute in calorii, fructele de mango pot deveni o gustare exotica delicioasa.

6. Kiwi
Una-doua bucati de kiwi pe zi te ajuta sa slabesti datorita clorofilei, substanta care energizeaza ficatul si-l ajuta sa arda mai repede grasimile. In plus, kiwi contine vitamina C si ajuta plamanii sa functioneze mai bine, reducand simptome precum wheezing-ul sau respiratia sacadata cu pana la 32%.

Citeste continuarea articolulul „Fructe de vara care te ajuta sa slabesti” pe SFATULPARINTILOR. RO.

Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cântăreaţa a mărturist secretul: Am ajuns unde mi-am dorit!