Fructele și legumele din import, semnalate de specialişti. Conţin foarte puţine vitamine și substanțe nutritive

Fructele și legumele din import, semnalate de specialişti. Medicii recomandă consumul lor pentru a avea un organism sănătos şi o stare bună de spirit, însă cele importate conţin foarte puţine vitamine şi substanţe nutritive.

27 iun. 2021, 11:43
Fructele și legumele din import, semnalate de specialişti. Conţin foarte puţine vitamine și substanțe nutritive

Fructele și legumele din import, semnalate de specialişti. Odată culese, fructele și legumele intră, într-un fel sau altul, într-o stare de „moarte clinică”. Pentru a supraviețui, ele consumă ultimele resurse pe care le au la dispoziție.

Este vorba despre fitonutrienți, substanțe esențiale în sinteza proteinelor și vitaminelor care sunt benefice organismului uman. În lipsa acestor fitonutrienți, practic efectele benefice ale fructelor și legumelor asupra noastră, dispar.

Citeşte şi: Un nutriţionist cunoscut spune secretul alimentelor vindecătoare: ”Am văzut mii de pacienți care s-au vindecat de boli cronice, au slăbit fără efort când au consumat anumite fructe și legume”

Fructele și legumele din import, semnalate de specialişti

De ce să nu mâncăm alimente care au stat săptămâni bune pe vapor? Un aliment odată cules, scos din pământ, practic omorât, din clipa în care a fost cules, el începe să consume, pentru a mai supraviețui, așa numiții fitonutrienți.

Nu sunt vitamine, nu sunt minerale. Este o altă grupă de substanțe conținute de vegetale. Ele sunt foarte importante și s-a demonstrat că până și vitaminele din aceste fructe și legume pentru a fi absorbite și utilizate au nevoie să vină la pachet cu acești fitonutrienți.

Fitonutrienții sunt cei care dau gust, culoare și miros fructelor și legumelor. Mâncăm niște alimente care nu mai au ceea ce ar trebui să aibă.” a explicat dr. Elena Păcuraru, medic primar medicină internă, la Medika TV.

Medicii recomandă consumul de legume și fructe proaspete, dar și de preparate prea puțin procesate. „Tot ce înseamnă produse de patiserie nu sunt bune. La fel noi distrugem singuri alimentele prin modul în care le preparăm în tigaie sau în oală.

Există mâncare din abundență și cu o calitate îndoielnică. Și dând bani pe lucruri scumpe, tot aditivate sunt, tot calorii necontrolate sunt acolo. Înghițim multe chimicale odată cu alimentele procesate.” a mai spus dr. Elena Păcuraru.


loading...