Fructul minune care elimină grăsimea de pe abdomen. Consumă-l în fiecare dimineață

Un fruct te poate ajuta în lupta cu grăsimea de pe abdomen. Fă un cocktail alături de alte ingrediente, și bucură-te de beneficii.

25 apr. 2023, 10:10
Fructul minune care elimină grăsimea de pe abdomen. Consumă-l în fiecare dimineață
Fructul care ajută la eliminarea grăsimii de pe abdomen

Dacă vi se pare dificil să eliminați grăsimea de pe abdomen, puteți folosi această metodă în timpul procesului de slăbire, care va face totul să fie mai simplu.

Este vorba despre un cocktail care conține cele mai bune alimente pentru slăbit și care menține o stare de sănătate excelentă. Acestea sunt prunele uscate, fulgii de ovăz, semințele de in, cacao și iaurtul.

Citește și: Planta care face grăsimea de pe abdomen să dispară. Previne cancerul și menține pielea tânără

Cocktail pentru un abdomen perfect

Prunele 

conțin puțin calorii și sunt dulci. Cea mai mare parte a energiei pe care o aduce organismului este de origine glucidică, fără sp conțină lipide. Are un indice glicemic destul de scăzut, fiind recomandate de experți pentru pierderea în greutate. Prunele sunt extrem de bogate în fibre solubile și insolubile, care ajută la reglarea tranzitului, oferind și senzația de sațietate. Acestea te ajută să eviți gustările între mese.

Fulgii de ovăz sunt bogate în fibre insolubile: 100 de grame de fulgi de ovăz conțin 8,4 grame de fibre. Îmbunătățesc tranzitul și oferă o senzație de sațietate. Conțin și beta-glucan, fibră care ajută la combaterea colesterolului, pe lângă limitarea producției de insulină și a absorbției carbohidraților de către intestine. Este recomandat pentru micul dejun.

Citește și: Băutura care face minuni cu pierderea grăsimii de pe abdomen: Conține ingrediente ușor de găsit 

Semințe de in conțin omega-3, fibre și micronutrienți. Omega-3 favorizează reducerea stocurilor de lipide, ajută la reglarea nivelului de colesterol și a tenesiunii arteriale. Fibrele solubile permit eliminarea grăsimilor în exces, reglarea tranzitului și a glicemiei.

Antioxidanții, vitaminele și mineralele din semințele de in fac posibilă lupta împotriva oxidării celulelor și prin același proces, reducerea aspectului celulitei.

Cacao conține antioxidanți favorabili colesterolului bun și ar reduce colesterolul LDL. Conține un număr mare de antioxidanți, inclusiv catechine flavonoide, care acționează împotriva îmbătrânirii celulelor din organism.

Acțiunea sa antioxidantă combinată cu conținutul de calciu, potasiu, magneziu și vitamina B, ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Iaurtul reface flora intestinală, îmbunătățește tranzitul și ameliorează ulcerul gastric. Conține vitamina B, acid folic și proteine esențiale pentru o sănătate bună. Ajută la întărirea sistemului imunitar și la remedierea problemelor de sănătate legate de colesterol.

Pentru cocktail ai nevoie de:

  • șase prune uscate;
  • două linguri de ovăz măcinat;
  • o lingură de semințe de in;
  • o lingură de cacao;
  • 300 ml de iaurt de băut;
  • puțină apă.

Se pun prunele în 100 ml de apă clocotită și se lasă să se umfle 10 minute. Într-un bol mic se amestecă ovăzul măcinat, semințele de in, cacao și iaurtul. Se taie mărunt prunele și se adaugă în amestec. Se lasă peste noapte și se consumă dimineața pe stomacul gol.

După o lună de consum veți observa că grăsimea de pe abdomen începe să dispară. Rețeta este interzisă persoanelor care au obstrucție intestinală sau pentru diverticulo intestinali. Semințele de in pot pătrunde în diverticuli intestinali și pot provoca inflamații. Nici persoanele care au probleme ale tiroidei nu ar trebui să îl consume. Cocktailul nu trebuie să fie consumat cu două ore înainte sau după administrarea medicamentelor.