Fructul-minune care înlocuiește opt medicamente. Se găsește în orice supermarket și are beneficii extraordinare pentru organismul uman!

Ananasul are un gust fantastic și îl găsim în orice supermarket. Pe lângă aroma răcoritoare, acest fruct vine cu beneficii uimitoare pentru organism.

25 nov. 2021, 20:21
Fructul-minune care înlocuiește opt medicamente. Se găsește în orice supermarket și are beneficii extraordinare pentru organismul uman!

Fructul-minune care înlocuiește opt medicamente. Ananasul vine tocmai din sudul Brazilieiși și curios este faptul că face parte  dintr-o specie  care în procente largi nu este comenstibilă. Acest aliment conține vitamina C, mangan și bromelaină, în cantități foarte mari.

Fructul-minune care înlocuiește opt medicamente. Se găsește în orice supermarket și are beneficii extraordinare pentru organismul uman!

Datele ultimelor studii demonstrează faptul că fructul tropical vine cu o multitudine de beneficii și fac minuni pentru organismul uman.

Ananasul are efect antiinflamator și ajută în tratarea a mai multor boli. Efectele benefice se pot datora bromelainei, ce se regăsește în tulpina plantei, dar care se regăsește în cantități infime și în sucul fructului. Aceasta se folosește în scopuri medicale pentru ameliorarea unei liste întregi de afecțiuni, de la febra la arsuri.

Tot bromenaila regăsită în ananas face minuni când este pusă la o laltă cu tripsina si rutina.  Aceasta poate combate infalamațiile sua afecțiunile genunchiului pentru pacienții care au osteoartrita, cu posibile efecte asupra poliartritei reumatoide.

De altfel, ananasul conține mangan, care este esențiale pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor sanatoase. Totodată, poate ajuta la combaterea bolilor precum osteoporoza osoasa care e principala cauză a fracturilor.

Ananasul vine cu un ajutor de nădejde și pentru pacienții cu boli renale cronice. Acesta are un continut scazut de potasiu si poate mentine o nutritie buna pentru persoanele cu boli cronice. Totodată poate ajuta la combaterea  bolilor parazitare.

Citește și: Toate femeile trebuie să știe asta. Iată care sunt alimentele pe care le pot consuma în cantități mari. Sunt sănătoase și sărace în calorii
Ananasul este un prieten de nădejde și și pentru sezonul rece. Fructul este foarte bogat in vitamina C, care este foarte cunoscuta pentru stimularea sistemului imunitar, sustinerea actiunii antibacteriene si antivirale, aceasta vitamina, in forma naturala, se gaseste in ananas. 58% din doza zilnica recomandata poate fi obtinuta dintr-o portie de 100 g de ananas!

Totodată, cele mai multe studii au indicat ca bromelaina din ananas poate ajuta la ameliorarea simptomelor sinuzitei si la accelerarea timpului de recuperare.

Citește și: Alimentul banal care e un adevărat elixir pentru sănătate. E considerat cel mai puternic medicament natural și are numeroase beneficii pentru sănătate!