Fructul preferat al lui Piedone, care te ajută să faci copii: „Tu trebuie să mănânci de întreținere, eu din necesitate la vârsta mea”

Invitat la podcastul lui Măruță, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a dezvăluit că are un fruct preferat, despre care spune că are proprietăți nebănuite.

24 oct. 2023, 11:24
Fructul preferat al lui Piedone, care te ajută să faci copii: „Tu trebuie să mănânci de întreținere, eu din necesitate la vârsta mea”
Care este fructul preferat al lui Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță. Edilul a spus că are un fruct preferat care te ajută dacă vrei să ai copii.

Piedone și-a petrecut copilăria în Egipt, la Cairo. Tatăl său era dimplomat în cadrul Ambasadei României din Egipt.

„Aveam acolo o curte imensă, cu mulți pomi fructiferi mango. De când i-am simțit gustul… este fructul meu favorit”, a spus acesta.

„Mango este fructul meu favorit. Nu există ocazie să nu fac un piure. Este foarte bun, Cătăline, și ți-l recomand dacă vrei să mai faci vreo doi, trei copii. Ajută. Tu trebuie să mănânci doar de întreținere, eu din necesitate la vârsta mea”, a continuat primarul Sectorului 5.

Citește și: Alegeri 2024. Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura

Mango este un fruct bogat în amnioacizi, vitaminele C și E, flavonoide, beta-caroten, niacina, calciu, fier, magneziu și potasiu. Se estimează că o singură bucată de mango de aproximativ 200 g poate furniza aproximativ 60 mg de vitamina C și până la 35 mg de vitamina A. acest fruct abundă în substanțe nutritive și vitamine, iar o dovadă în acest sens este aptul că aceeași cantitate de 200 g furnizează 2,3 g de vitamina E, reprezentând aproximativ 23% din doză zilnică recomandată de specialiști. De asemenea, oferă 10% din doză zilnică recomandată de magneziu și potasiu, potrivit m.dcnews.ro.

Un singur mango conține aproximativ 202 de calorii, iar în plus față de cantitatea mică de calorii conținute de acesta, fructul este lipsit de grăsimi, sodiu și colesterol. Există mai mult de 20 de minerale și vitamine diferite în mango.

Citește și: A recunoscut. Ce a muncit la închisoare primarul Piedone: „Bineînțeles că eram notoriu!”

Cristian Popescu Piedone și soția lui sărbătoresc 35 de ani împreună

Cu ocazia aniversării relației cu soția sa, edilul a postat un mesaj emoționant, pe Facebok, în care îi mulțumește partenerei sale că i-a fost alături timp de 35 de ani, atât la bine, cât și la greu.

„Demult, tare demult, într-o toamnă dulce, cu iz de basm, m-ai luat în povestea ta de iubire, m-ai învelit cu sufletul tău blând și m-ai răsfățat cu bunătate. Și NE-am dus în fața lui Dumnezeu și-am îngenuncheat și NE-am amestecat visurile toate într-UNUL singur. Și l-am numit… FAMILIE.

Și-am pornit cu el prin lumea largă… să-l împlinim și să-l îngrijim și să-l protejăm cu iubirea noastră. 35 de toamne s-au perindat, de atunci, prin visul nostru, Iulia, iubito. 35 de toamne cu NOI DOI. 35 de toamne cu NOI DOI într-UNUL și același vis… de demult: FAMILIA IULIA ȘI CRISTIAN POPESCU.

Fără TINE aș fi fost… NIMENI, frumoasa mea! Fără TINE… cei mai buni și mai frumoși copii din lume nu mi-ar fi spus niciodată „tată”! Fără TINE… n-aș fi fost niciodată iubit necondiționat de cei mai puri, cei mai buni și cei mai frumoși nepoți din lume!

Pentru 35 de ani de FERICIRE, Iulia, iubito, îți mulțumesc! Te iubesc, așa cum i-am promis Bunului Dumnezeu să te iubesc!”, a scris Piedone.