FRUMUSEŢEA TA: Greşeli pe care le faci atunci când te pensezi

O linie frumoasă a sprâncenelor structurează faţa şi pune în valoare privirea. Dacă ridici prea mult sau prea puţin sprâncenele, faţa poate părea dezechilibrată.

01 iul. 2014, 13:40
FRUMUSEŢEA TA: Greşeli pe care le faci atunci când te pensezi

Iata cateva greseli pe care le faci atunci cand te pensezi:

1. Folosesti o penseta veche. Pensarea agreseaza pielea si o vulnerabilizeaza temporar. Daca folosesti o penseta veche sau murdara, pot aparea iritatii, fire incarnate sau cosuri. Ideal este sa dezinfectezi penseta dupa fiecare utilizare si sa o schimbi atunci cand incepe sa oxideze sau sa rugineasca, scrie curademiere.ro.

2. Pensezi doar partea de jos a sprancenelor. Trebuie sa pensezi partea de jos a sprancenelor pentru a deschide privirea, dar totodata trebuie sa pensezi putin si partea superioara. Vei avea astfel o linie a sprancenelor mai precisa, mai bine desenata.

Citeşte şi Pensatul în funcţie de forma feţei

3. Pensezi prea mult extremitatile sprancenelor. Cat trebuie sa fie spatiul dintre sprancene? Ia drept reper linia varfului nasului, nu pe cea a narilor. Sprancenele nu trebuie sa inceapa pe aceeasi linie cu baza narilor, ci la extremitatie varfului nasului.

4. Raresti prea mult sprancenele. Fie pentru ca te grabesti, fie pentru ca nu ai rabdare, te pensezi rapid si smulgi firele la repezeala. Ca sa te pensezi e nevoie de rabdare, iar firele trebuie smulse unul cate unul. Altfel te poti trezi ca ai gauri in sprancene.

5. Nu mergi niciodata la salon. Nu e nevoie sa mergi in fiecare luna la pensat, insa, din cand in cand, e nevoie de o mana de esteticiana. Aceasta va corecta eventualele greseli de pensare si iti va da sfaturi, ca sa nu faci greseli singura.

Citeşte şi Cum să obţii sprâncene perfecte