Pensatul în funcţie de forma feţei

Sprâncenele aranjate în mod corect, vor defini la perfecţiune faţa, vor consolida frumuseţea naturală oferind un cadru frumos pentru caracteristicile ochilor şi a feţei în general.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 08:21
Pensatul în funcţie de forma feţei

Ele trebuie sa urmeze varii modele in functie de diferitele forme ale fetei, pentru a putea aspira la un efect maxim. Iata cateva recomandari pentru forma sprancenelor in functie de trasaturile fetei.

Citeşte şi 5 trucuri ca să arăţi bine fără a apela la trusa de machiaj

Fata in forma de diamant

Trasaturile unei fete in forma de diamant se disting prin forma mai plina in centru, cu mici ingustari la frunte si barbie. Acest tip de fata dispune de o bine definita structura osoasa prin urmare recomandam sprancenele in linii drepte care formeaza un mic si subtil arc nu foarte aproape de baza nasului. Pentru acest tip de fata ne vom concentra in primul rand pe scoaterea in evidenta a ochilor.

Citeşte şi Cum să obţii sprâncene perfecte

Fata rotunda

Fetele rotunde sunt oarecum egale in lungime si latime, fiind lipsite de o definire structurala propriu-zisa. Sprancenele potrivite pentru o astfel de fizionomie sunt cele care urmeaza o linie ascendenta inspre frunte, mai scurte insa in lungime decat cele exemplificate anterior. Forma unghiulara este recomandata in acest caz, ea putand fi suplinita cu o accentuare a ochilor folosind un contur, care sa-i dea si eleganta. De obicei, linia ascendenta a sprancenelor te va face sa pari mai tanara. Nu exagera insa, efectul fiind invers. O alta greseala des intalnita la acest tip de fizionomii sunt sprancenele subtiri, care vor rotunji fata in mod suplimentar.

Continuarea pe Lyla.ro.