Frunzăverde: L-am încurajat pe Stănişoară să vină la PNL. Vor mai fi veniri din PDL

Sorin Frunzăverde a declarat miercuri, pentru ziare.com, că a contribuit la aducerea fostului prim-vicepresedinte PDL Mihai Stănişoară în Partidul National Liberal, precizând că se aşteaptă să mai vină şi alţi "oameni de valoare" din rândurile democrat-liberalilor.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 16:02
Frunzăverde: L-am încurajat pe Stănişoară să vină la PNL. Vor mai fi veniri din PDL

„Se constată ce am anunţat încă de primavara trecută – construirea unui foarte puternic partid de dreapta, PNL. Trecerea domnului Stanisoară e un câştig, e o personalitate, un foarte bun om politic”, a spus preşedintele Consiliului Judetean Caraş Severin.

„L-am încurajat să vină în PNL”, a adaugat Frunzăverde, care a urmat acelaşi parcurs precum Stănisoara, trecând la liberali cand era prim-vicepresedinte PDL.

Întrebat daca PDL e un partid in care nu se mai poate face performanţă, Frunzăverde a răspuns: „M-am ferit să vorbesc despre PDL sau PD, nu vreau să fac aprecieri”.

Frunzăverde a adăugat că se încearcă aducerea altor oameni puternici în PNL, inclusiv din rândurile PDL.

„Vom continua acest demers de construire a unei foarte puternice grupări de dreapta în PNL. Partidul e deschis unor asemenea demersuri, înţelege să grupeze oameni politici de valoare. Da, vor mai fi veniri”, a afirmat Frunzaverde.