Fuego, mesaj emoţionant pentru una dintre cele mai importante femei din viaţa sa

Fuego o sărbătoreşte astăzi pe cea mai importantă femeie din viaţa sa, mama sa. "Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci", scrie Fuego pe reţeaua de socializare. 

17 dec. 2019, 13:47
Fuego, mesaj emoţionant pentru una dintre cele mai importante femei din viaţa sa

Fuego o sărbătoreşte astăzi pe cea care i-a dat viaţă, mama lui, Eugenia. „Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.

Citeşte şi Fuego a slăbit 18 kilograme într-o lună. Cum a reuşit, ce dietă a ţinut artistul

Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă! Să-mi trăiești și să fii tu, mereu! #ziuamemeimel”, a scris Paul Surugiu pe Facebook.