Fuego dezvăluie durerea care îi copleşeşte sufletul, an de an, de Paşte: „În trei minute a făcut infarct”

Fuego este unul dintre artiştii care reuşesc să readucă bucuria chiar şi în cel mai trist suflet de român. În ce-l priveşte, însă, el nu stă la fel de bine cu starea de spirit, cel puţin în preajma Paştelui, chiar dacă face tot ce-i stă în putere să se mobilizeze şi să se bucure de sărbători şi de cei dragi rămaşi în viaţă.

22 apr. 2022, 13:36

De Paşte, Fuego alege să petreacă alături de cei dragi. La fel şi de alte sărbători. Spune că pandemia l-a învăţat să aprecieze mult momentele petrecute alături de cei dragi.

Fuego dezvăluie durerea care îi copleşeşte sufletul, an de an, de Paşte

Învierea Domnului, însă, este asociată în mintea îndrăgitului artist cu un eveniment tragic din viaţa lui: dispariţia prematură a părintelui său. Avea doar 59 de ani când, cu 12 ani în urmă, tatăl artistului a ales să plece într-o lume mai bună.

Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea devreme, la vârsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct. Din păcate îl moștenesc, din punct de vedere al tensiunii, inima … Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine. El oricum e mândru de mine pentru că el știe ca asta mi-am dorit”, a spus Fuego într-un interviu mai vechi.

Citeste si Fuego, la un pas de o mare tragedie! Accidentul care i-a marcat viața îndrăgitului artist

Artistul rememorează cu nostalgie clipele petrecute alături de părinţi în vremea copilăriei. Aveau un farmec aparte acele momente, mai cu seamă în preajma marilor sărbători.

Mi-aduc aminte când mergeam la udat în prima zi, cu un obicei specific în Transilvania, de fiecare obicei și de liniștea sufletului meu din acele vremuri! Ai mei făceau curățenie generală și știu că era un chin prin Joia mare să ieșim la bătut covoarele în laterala blocului! Toată lumea era în forfotă, dar tare frumoase erau clipele când eram toți, uniți, uitând de probleme! Poate că atunci nu prețuiam suficient, dar acum văd totul cu alți ochi și mi-e tare dor! Și-mi sunt dragi amintirile cu tata, care de 12 ani nu mai e cu noi și pe care l-am pierdut chiar în perioada de dinaintea Paștelui, în 2010! ”, a dezvăluit artistul într-un interviu pentru Click.

De Sărbători, alege să petreacă alături de familie

Deşi simte un dor apăsători de tatăl lui, Fuego spune că, altfel, nu se poate plânge că-i lipseşte ceva. Sărbătorile Pascale le va petrece acasă, alături de familie. Spune că pandemia l-a învăţat un lucru important, acela de a preţui mai mult momentele unice alături de cei dragi.

,,Depinde cum privești lucrurile. În mare parte, nu, nu-mi lipsește nimic! Pe de altă parte, îmi lipsește tata, îmi lipsesc oamenii dragi pe care i-am pierdut în pandemie și de care mi-e tare dor, până acum o lună mi-au lipsit concertele și am suferit foarte tare din cauza asta!

Dar dacă e să trec peste astea, nu, nu simt că mi-ar lipsi ceva și aș suferi pentru asta. Sunt un om echilibrat, știu ce vreau, ce-mi doresc și atunci nu am cum să ajung în pragul în care să-mi lipsească un anume lucru sau sentiment! Dacă am vreun moment de genul ăsta, mă mobilizez rapid și-l rezolv. Cineva spunea că fericirea vine când te aștepți mai puțin. Eu încerc să fiu fericit în fiecare zi și chiar dacă uneori nu-mi iese, reușesc să trec peste greutăți și să fiu mereu bine, cu fruntea sus și gata de noi provocări! 

Citeste si Fuego, dezvăluire șoc! Artistul suferă de probleme cardiace: „Mă tratez cu pastile”

Sărbătorile vor fi în liniște, acasă, cu oameni dragi, cu familia mea, cu bucuria de a împărți clipe de neuitat, de care ne-a fost dor. Am refuzat orice tip de eveniment sau propunere și am zis că merită să am sărbători doar pentru mine. Pandemia mi-a dat o lecție pe care o voi ține minte mereu și voi încerca să nu mă abat de la ea, aceea că trebuie să prețuiesc mai mult momentele de familie, momentele cu oamenii pe care-i iubesc și pentru care eu reprezint universul complet”, a dezvăluit Fuego pentru sursa citată.