Fuego, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Ţinută de mii de euro de la cele mai cunoscute branduri

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. În ultima perioadă, acesta a evitat cât de mult ieșirile în spațiul public, însă a fost văzut recent la un restaurant din București alături de Stela Enache, cea cu care a colaborat pentru o melodie.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 06:34
Fuego, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Ţinută de mii de euro de la cele mai cunoscute branduri

Însă în evidență a ieșit ținuta artistului, una relaxată și în valoare de mii de euro. Fuego a ales să poarte un hanorac negru al brandului ”Calvin Klein” , asortat cu încălțări de la celebru brand ”Balengiaga” și o geantă marca Louis Vuitton. Outfit-ul ales de Fuego depășește suma de două mii de euro, cel mai scump accesoriu fiind geanta.

Citește și: Fuego a şocat pe toată lumea. A împodobit bradul în luna august: „Am cântat colinde celebre, în plină caniculă”

Fuego și Stela Enache au lansat recent piesa ”Învață-mă”, un omagiu adus regretatului artist și soț al Stelei, Florin Bogardo. 

„Dragii mei, acesta este noul meu clip! E o piesă de suflet, sensibilă, pe versurile lui Narcis Avădanei și muzica mea împreună cu Alexandru Malschi, iar clipul prezintă povestea de dragoste de nezdruncinat dintre Stela Enache și Florin Bogardo, o iubire mai presus de timp, care a născut capodopere ale muzicii ușoare românești!”, a declarat Fuego atunci când a lansat piesa.