Puya a trăit momente de „film” pe scena din Bârlad. Artistul a fost „luat cu asalt” cu sute de încălțări chiar în timpul concertului

Puya a făcut show ca un adevărat rockstar la Zilele Culturale ale Bârladului. Artistul a avut parte de momente cu adevărat inedite, iar sesiunea de autografe a fost cu totul specială. Cântărețul a fost „atacat” cu sute de pantofi și haine, pe care fanii le-au aruncat pe scenă.

20 iun. 2023, 18:13
Puya a trăit momente de „film” pe scena din Bârlad. Artistul a fost „luat cu asalt” cu sute de încălțări chiar în timpul concertului
Puya a trăit momente de „film” pe scena din Bârlad. Artistul a fost „luat cu asalt” cu sute de încălțări chiar în timpul concertului

Puya a fost personajul princial de la Zilele Culturale ale Bârladului. Artistul a avut parte de momente demne de un adevărat rockstar, după ce a fost „atacat” cu încălțări sport și haine. Acesta s-a bucurat din plin de momentele inedite pe care le-a trăit și a făcut un gest care a lăsat pe toate lumea cu gura căscată. Acesta a primit sute de laude în mediul online.

Citește și: Puya, un soț și un tată devotat. Rapperul a fost surprins când a luat-o în brațe și a pupat-o pe frunte pe fiica sa cea mare

De curând, Puya a avut un concert cu totul inedit la Zilele Culturale ale Bârladului. Acesta a avut chiar și o sesiune de autografe care s-a desfășurat într-un mod cu totul aparte, însă artistul a fost dispus să răspundă tuturor cerințelor venite din parte publicului.

La scurt timp de la începutul evenimentului, artistul a fost înconjurat de încălțări și haine pe care fanii le-au aruncat către artist, pentru ca acesta să le semneze. Puya nu a ezitat nicio secundă și le-a îndeplint dorința celor aflați la spectacol. Acesta a oferit sute de autografe, în timp ce pe fundal rula piesa „Stele căzătoare”, a cărui vers chiar spune „Când noi eram desculți prieteni erau mulți”.

După spectacol, Puya a revenit cu un clip care surprinde perfect întreg momentul inedit și a transmis și un mesaj, legat de cele întâmplate la Bârlad.

„Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pt o semnatură, două”, a scris acesta în descrierea imaginilor postate pe contul lui de Instagram, iar reacțiile admiratorilor săi nu au întârziat să apară.

„Bravo ție! Ești un om normal căruia nu i s-a urcat celebritatea la cap! Un artist adevărat își respectă publicul…Felicitări ptr omul care ești!!”, l-a felicitat un internaut.

„Bravo, nu orice cântăreț face ce faci tu, se vede că nu faci parte din genul vedete cu fițe. Bv ție pt că ai fost crescut minunat și ai o educație ff buna multe „vedete „să ia exemplu de la tine, deci chiar se vede că ești un om cu suflet mare și meriți aplauze pt așa sincer, tot respectul nostru îl ai, ne-ai câștigat inimile sincer, jos pălăria”, a mai adăugat un altul, în timp ce un fan prezent la concertul său i-a mulțumit că i-a semnat încălțările.

Într-un alt clip de la același eveniment, postat pe TikTok, artistul a luat telefonul unia dintre cei din primul rând și s-a filmat alături de toți din public.

„Nu vreau să pățești ceva, să te doară mâna, că tu pierzi concertul cu telefonul ăsta. Haideți să facem în felul următoar că vrea și el followers. Un pic mai strânși așa și când zic eu „1, 2, 3 și..”, toată lumea să strige, o să dea bine, ca și cum suntem mulți, da?”, a spus acesta înainte de a îndrepta camera către public.

Citește și: Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Nimeni nu s-ar fi gândit: „E o tradiție, din stră-stră-străbunica”