EXCLUSIV Fuego, cetăţean de onoare la el acasă. Prima reacţie a artistului şi ce spune primarul din Turda VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 09:10 // Actualizat: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 09:11 // Sursa: romaniatv.net

Fuego devine cetăţean de onoare, chiar acasă, la Turda. Consilierii locali vor vota săptămâna viitoare un proiect de hotărâre în acest sens. Asta, după ce, Paul Surugiu are deja o mulțime de astfel de titluri până în prezent, fiind cetățean de onoare al peste 15 localități, dar și Artist al Poporului Republicii Moldova.

Cristian Matei, primarul oraşului Turda, a oferit primele detalii despre eveniment, în exclusivitate la România TV.

"Va fi un moment festiv, care se va desfăşura odată cu decernarea titlului de cetăţean de onoare. Fuego nu va susţine un concert, un spectacol, cu va interpreta câteva cântece, adecvate, care vor fi în ton cu sărbătorile prin care trecem în aceste momente. 

Noi vrem ca Turda să devină un oraş foarte cunocut, un oraş al cărui nume să ajungă pe buzele tuturor europenilor... Avem această minune, salina Turda, avem proiecte europene prin care vom reface acest castru roman vechi de 2000 de ani, parcul unde mormântul lui Mihai Viteazul, dar ne mândrim şi cu alţi turdeni care au ajuns ărin alte părţi ale lumii şi fac cinste municipiului Turda.

Sunt mândru pentru organizarea aestui eveniment, sunt iniţiatorul proiectului de hotărâre, am o relaţie mai veche, foarte bună, cu Fuego, ne-am întâlnit la zilele oraşului, şi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, aşa că îl primim cu multă plăcere în rândul cetăţenilor de onoare ai oraşului Turda", a spus Cristian Matei.

"Mulţumesc Primăriei şi oficialităţilor care fac acest lucru... sunt prea emoţionat în momentul ăsta, am aflat şi eu astăzi. Mă voi întoarce acasă, mai ales că acest lucru se va întâmpla în Joia Mare. Este onorant pentru mine, voi merge acasă, voi fi cu familia mea la această gală de premiere. Mă voi gândi mai ales la tata, ar fi fost fereicit, l-am iubit enorm. Eu am adunat în activitatea mea foarte multe evenimente importante, am primit foarte multe premii, titluri, am peste 36 de albume discografice. Toate acestea vor sta în sufletul meu pe viaţă, dar acest moment cu Turda este extrem de emoţionant. Sunt amintirile copilăriei mele, acolo m-am format, de acolo am plecat pe acest drum al profesiei mele, acolo am cântat prima oară la careul şcolar, la Cântarea României, la Teatrul "Aureliu Manea". Sunt momente unice pe care nu poate să mi le ia nimeni", a spus şi Paul Surugiu la România TV.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cetatean de onoare Cristian Matei Fuego Paul Surugiu Turda
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 apr 22:31
Răspunde | Votează email 0 email
Dana
Felicitari autoritatilor turdene pentru ca in sfarsit, Fuego va deveni cetatean de onoare al orasulu sau natal, oras pe care-l aminteste si-l promoveaza mereu!Este un mare artist, care face cinste orasului Turda!Felicitari, Fuego, meriti din plin sa fii cetatean de onoare si acasa la tine!
20 apr 22:30
Răspunde | Votează email 0 email
Dana
Un om si-un artist minunat!!Cu siguranta, titlul de cetatean de onoare al orasului Turda, este cel mai important din viata lui Paul Surugiu - Fuego!Tatal sau, de acolo de sus, este mandru de el, asa cum suntem si noi, toti cei care-l iubim...Felicitari, Fuego!
1
EUR
4.8721
RON
01 Oct
noapte 11 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H