Fuego, concert grandios la aniversarea a 30 de ani de carieră. Ce relaţie are artistul cu mama lui: „Asta mi-a spus când am împodobit bradul!”

Fuego, pe numele său real Paul Ciprian Surugiu, a vorbit despre sacrificiile și bucuriile din cei 30 de ani de carieră. Artistul va avea un concert aniversar la Sala Palatului pe 30 noiembrie 2023.

21 mart. 2023, 08:56
Fuego, concert grandios la aniversarea a 30 de ani de carieră. Ce relaţie are artistul cu mama lui: „Asta mi-a spus când am împodobit bradul!”
Fuego, concert grandios la aniversarea a 30 de ani de carieră. Ce relaţie are artistul cu mama lui: "Asta mi-a spus când am împodobit bradul!"

Artistul a dezvăluit că are o relaţie specială cu mama sa. „Sunt un om agitat, din cauza acestei profesii, care nu e deloc ușoară. Sunt un om fericit pentru că oamenii vin să mă vadă. Mama mi-a spus în decembrie când am împodobit bradul la Cluj la concertul de colinde: „Cipi, trebuie să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru că pe lângă toate proiectele pe care tu le-ai făcut, cred că cea mai frumoasă realizare a vieții tale este aceea ca oamenii să vină în sala de spectacol și să plătească bilet ca să te vadă pe tine!”. Și mama a avut perfectă dreptate! Am muncit foarte mult pentru asta!”, a mărturisit Fuego la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV.

Citeşte şi: Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: „Mi-a murit tatăl de foarte tânăr!”

Fuego a mai ezvăluit, de asemenea, că are foarte mare grijă de sănătatea sa: „Multe mă dor! Am trecut de 40 de ani… important e că eu am fost foarte riguros cu sănătatea mea de fiecare dată. Eu nu fac o dată pe an analizele, eu le fac de trei ori și îmi fac toate analizele. O dată la patru luni mi-am făcut toate analizele pentru că trăim într-o perioadă a vieții în care te îmbolnăvești și nu știi că ești bolnav. Trebuie obligatoriu să îți faci analizele, tot timpul să te controlezi”.

Citeşte şi: Fuego, dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o în zeci de ani de carieră: „Nu sunt un om extravagant. Investițiile mele au fost bine gândite și temperate”

Acuim câteva luni, artistul a vorbit şi despre sacrifiiciile făcute înainte să ajungă celebru: „Am trecut prin diverse clipe complicate, dar am încercat să le depășesc. La un moment dat, mulți mi-au spus că trebuie să mă las de cântat. Alții mi-au râs în față, mi-au închis uși și nu mi-au acordat nici măcar o secundă de încredere. Mi-am zis că nu-i nimic. În fond, asta e viața, o călătorie în care te agăți de nenumărate ori de colacul de salvare, sperând să nu te ia valul. Și pe mine nu m-a luat. Dimpotrivă, orice opreliște mi-a dat speranță, mi-a dat puterea de a le arăta tuturor că pot! Și chiar dacă am făcut și foamea uneori sau am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas, am crescut, am muncit, am scos piese, am făcut multe în anii aceștia și nu m-am lăsat. Cred că asta caracterizează cel mai bine profilul meu – voința și dorința de a fi altfel mereu, de a găsi noi resurse, de a încerca să fiu în sufletul oamenilor făcând ce-mi place!”, a declarat Fuego.