Fuego, declaraţii despre căsătorie: „Sunt un tip deschis, sincer”

Paul Surugiu, sau Fuego, aşa cum îl ştie toată lumea, a vorbit despre căsătorie şi despre viaţa de familiei. Unul dintre cei mai discreţi artişti din showbiz a mărturisit că "nu este omul stereotipiilor și nu crede că există un ideal în nimic". Aşteaptă ca viaţa să îl surprindă plăcut.

11 dec. 2020, 10:05
Fuego, declaraţii despre căsătorie: „Sunt un tip deschis, sincer”
Fuego, declaraţii despre căsătorie:

Fuego, declaraţii despre căsătorie. „Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice!

Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!

Citeşte şi: Traian Băsescu a plâns în direct când a auzit cântecul lui Fuego: Basarabia e ţara mea

Fuego, declaraţii despre căsătorie

Sunt o mulțime de doamne și domnișoare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic. Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!

„, a declarat Fuego pentru Viva.ro.

Fuego a împodobit bradul în luna august

Fuego a şocat pe toată lumea când a împodobit bradul în luna august. După ce anul trecut a făcut bradul în iunie, când a filmat emisiunea de Crăciun, „Drag de România mea”, acum, din cauza pandemiei de COVID-19, filmările au fost în luna august.

Citeşte şi: Fuego, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Ţinută de mii de euro de la cele mai cunoscute branduri

Am filmat zilele acestea edițiile speciale de sărbători de la TVR 2, de la emisiunea mea. Noi mergem pe un principiu bătătorit și eficient, chiar dacă asta șochează pe multă lume. Ne facem treaba din timp, în liniște, pentru a putea creiona ceva de calitate și pentru a avea mai apoi libertatea de a crea alte lucruri.

Astfel că am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, când am avut primele filmări. Iar restul s-a făcut acum, în august, când am împodobit și brad și am cântat colinde celebre, în plină caniculă.

După această pandemie nemiloasă, după o vreme incertă și-o viață care și-a schimbat macazul la 180 de grade, cred eu că salvarea este în artă, în arta românească, pe care-o aducem în fața voastră, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2. Am cântat colinde, în plină caniculă”, a declarat Fuego, pentru click.ro.