Fuego, dezvăluire șoc! Artistul suferă de probleme cardiace: „Mă tratez cu pastile”

Fuego a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars că fost predispus încă din naștere la probleme cardiace, afecțiune moștenită de la tatăl său și pe care o ține sub control cu medicamente.

15 nov. 2021, 13:54
Fuego, dezvăluire șoc! Artistul suferă de probleme cardiace: „Mă tratez cu pastile”

Fuego, pe numele real, Paul Surugiu, a dezvăluit pentru Antena Stars că că are o predispoziție către problemele cardiace, afecțiune moștenită genetic de la tatăl său.

Artistul a menționat că are în permanență grijă de starea lui de sănătate și că se tratează cu medicație. Fuego a menționat că nu este vorba despre despre un tratament complex ci doar de pastile care ajută la o bună funcționare a sistemului circulator și a întregului organism. De asemenea, artistul a slăbit considerabil fapt extrem de benefic pentru organismul său.

Drama lui Fuego. A trăit în sărăcie lucie: „Uneori trăiam de pe o zi pe alta”

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego, potrivit Antena Stars.

Fuego a mai afirmat că era un copil gurmand căruia îi plăcea mâncarea gătită și mai ales coznacul făcut de bunica sa.

„Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric. Mâncam tocănița cu smântână și cu mămăligă, adică nu am făcut rabat de la mâncarea de acasă”, a mai adăugat artistul.

Momente dificile pentru Fuego. Veste tristă pentru fani: „Sunt dezamăgit!”

Momente dificile pentru Fuego. Concertele artistului au fost mereu unele dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Din păcate, concertul pe care trebuia să îl susțină pe 8 octombrie a fost anulat!

„Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București! Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!”, a scris Fuego pe pagina sa de Facebook.

Fuego a izbucnit în lacrimi de ziua lui, la TV. Dezvăluiri despre tragedia neștiută a artistului: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”
Fuego a precizat că, din cauza pandemiei, concertul a fost reprogramat pentru 1 martie 2022. „Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante! Viața nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize pe 1 martie 2022 la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga!”, a precizat Fuego.