Fuego a izbucnit în lacrimi de ziua lui, la TV. Dezvăluiri despre tragedia neștiută a artistului: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”

Fuego a izbucnit în lacrimi chiar de ziua lui, în cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre o tragedie care îl consumă de ani de zile.

23 aug. 2021, 15:59
Fuego a izbucnit în lacrimi de ziua lui, la TV. Dezvăluiri despre tragedia neștiută a artistului: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”

Fuego

a izbucnit în lacrimi în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre momentul trist al vieții sale peste care nu va putea trece nicioadată. Artistul a declarat că în ciuda faptului că ziua sa de naștere este un moment de celebrare și se bucură că este apreciat de atâția români, îi esate teribil de dor de tatăl său, care l-a susținut dintotdeauna.

Fuego a mărturisit că părintele său a fost dintotdeauna blând cu el și a i-a fost dintodeauna un mentor în viață. Cântărețul a mai adăugat că moartea tatălui a lăsat un gol imens și regretă faptul că tatăl său nu-l poate vedea în concert pe scena Teatrului Național.

”Cea mai mare dramă de până acum e că l-am pierdut pe tată, l-am iubit enorm, nu mi-a dat niciodată vreo palmă, el s-a îngrijit de mine, a fost un om extrem de deștept, dacă nu știam răspunsul unei întrebări la tata îl găseam, îmi pare rău că a plecat prea devreme, că astăzi nu e în sala Teatrului Național, în centrul culturii române să mă aplaude”, a spus Fuego potrivit Spynews.

Fuego a mai mărturisit că nu a apucat să-i spună niciodată tatălui său că îl iubește, dar consideră acesta a simțit dintotdeauna acest lucru.

”Îmi pare că niciodată nu i-am spus că-l iubesc, dar a simțit asta cu toată forța lui, dar sunt convins că de undeva dintre stele mă veghează. Îmi cer scuze, nu mai pot să vorbesc”, a mai spus Fuego în direct.

Drama lui Fuego. A trăit în sărăcie lucie: „Uneori trăiam de pe o zi pe alta”

Drama lui Fuego.

Artistul și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale. A recunoscut că a fost extrem de sărac o bună perioadă de timp, iar din cauza posibilităților reduse financiare ale părinților, nu a avut deloc o copilărie ușoară.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră.

De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei. (…) Nu mi-a fost ușor. A fost un efort enorm de mare al părinților mei. Amândouă salariile mergeau pe întreținerea copilului la București la facultate, la studii”, a spus Fuego la Antena Stars.