Drama lui Fuego. A trăit în sărăcie lucie: „Uneori trăiam de pe o zi pe alta”

Drama lui Fuego. Artistul nu a avut o viaţă uşoară şi asta din cauza situaţie financiare. Familia lui făcea eforturi să îi plătească studiile şi câteodată, trăia de pe o zi pe alta. Cântăreţul a povestit că în perioada aceea, nu își permitea nici măcar un bilet de autobuz.

31 mart. 2021, 10:19
Drama lui Fuego. A trăit în sărăcie lucie: „Uneori trăiam de pe o zi pe alta”
Artistul nu a avut o viaţă uşoară

Drama lui Fuego. Artistul și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale. A recunoscut că a fost extrem de sărac o bună perioadă de timp, iar din cauza posibilităților reduse financiare ale părinților, nu a avut deloc o copilărie ușoară.â

Citeşte şi: Fuego, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Ţinută de mii de euro de la cele mai cunoscute branduri

Drama lui Fuego. A trăit în sărăcie lucie

Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră.

De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei. (…) Nu mi-a fost ușor. A fost un efort enorm de mare al părinților mei. Amândouă salariile mergeau pe întreținerea copilului la București la facultate, la studii”, a spus Fuego la Antena Stars.

Fuego, declaraţii despre căsătorie: „Sunt un tip deschis, sincer”

Paul Surugiu

, sau Fuego, aşa cum îl ştie toată lumea, a vorbit despre căsătorie şi despre viaţa de familiei. Unul dintre cei mai discreţi artişti din showbiz a mărturisit că „nu este omul stereotipiilor și nu crede că există un ideal în nimic”. Aşteaptă ca viaţa să îl surprindă plăcut.

Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice!

Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!

Sunt o mulțime de doamne și domnișoare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.

Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”, a declarat Fuego.