Fuego, în genunchi, cu lacrimi în ochi. Mesajul artistului SFÂŞIE inimile românilor: „Nu ştiu dacă vreodată voi reuşi” FOTO

Fuego surprinde întotdeauna prin spectacolele sale, prin repertoriu și prin emoția pe care reușește de fiecare dată să o transmită publicului său. Astfel, duminică, 5 mai, pe TVR 1, de la ora 21:00, timp de trei ore, veți avea ocazia să-l admirați pe Paul Surugiu într-un concert de zile mari.

03 mai 2019, 17:02
Fuego, în genunchi, cu lacrimi în ochi. Mesajul artistului SFÂŞIE inimile românilor: „Nu ştiu dacă vreodată voi reuşi” FOTO

Fuego va face o călătorie prin lumea muzicală a românilor, va râde, va transmite mesaje puternice, va plânge și va pica în genunchi pentru Basarabia! Momentul, cel în care-și va da aproape sufletul pe scenă, este de-o încărcătură deosebită, Fuego cântând despre unire, despre România și despre sentimentul de patriotism.

EXCLUSIV Fuego, cetăţean de onoare la el acasă. Prima reacţie a artistului şi ce spune primarul din Turda VIDEO

Spectacolul „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA!”, o adevărată desfășurare de forțe, va fi difuzat în trei părți și a fost susținut de Fuego la Chișinău, în luna martie, pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, celebrând astfel cei 25 de ani de carieră artistică.

„Cred că este unul dintre cele mai reușite concerte ale carierei mele, o încărcare emoțională puternică, o călătorie prin lumea muzicală a românilor, dar și prin repertoriul meu, având alături o echipă de profesioniști, de la instrumentiști, până la scenografie, lumini, sunet. Nu știu dacă vreodată voi reuși să cuprind deplinătatea muzicii, dar sunt sigur că acest concert mă reprezintă, iar cei care nu mă cunosc și au ceva de comentat, pot urmări acest concert spectaculos. Am încercat să cuprind o întreagă paletă de emoții, de colaborări, de împliniri. Iar publicul din Basarabia, dragii mei, este unul excepțional, cunoscându-l de peste 15 ani de când cânt în Moldova. Vă doresc vizionare plăcută!”, a spus Paul Surugiu, alias Fuego.