Fuego s-a pus pe slăbit. La ce aliment a renunțat cântărețul pentru a obține rezultatele dorite

Fuego a decis să adopte un stil de viață sănătos și s-a pus pe slăbit. Acesta a renunțat la câteva alimente nesănătoase, iar rezultatele nu au întîrziat să apară.

24 nov. 2022, 16:28
Fuego s-a pus pe slăbit. La ce aliment a renunțat cântărețul pentru a obține rezultatele dorite

Fuego a decis să adopte un stil de viață sănătos și s-a pus pe slăbit. Pentru artiști programul încărcat pe care îl au reprezintă o problemă foarte mare, și asta pentru că nu reușesc să mănânce atunci când trebuie și mai ales drumurile pe care le fac între concerte îi determină să nu aibă o dietă echilibrată. Fuego a luat decizia să slăbească și să se hrănească corect.

Cum a reușit Fueo să slăbească

Unul dintre secretele pe care acesta le-a dezvăluit în ceea ce privește dieta,te  se referă la consumul de mere.

Vă recomand să mâncaţi cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr. (…) Fructele au zaharuri, conţin zahăr, merele în schimb sunt chiar indicate în curele de slăbire”, a spus Fuego. Merele ar fi mai bine să fie verzi. După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiţă de legume pe care mi-o fac eu, în care pun broccoli, ciuperci, în care pun tot felul de legume şi pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaştem, dă foarte mult gust mâncării. Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur. Mie îmi place foarte mult ceapa, dar ştiţi de ce? Pentru că ceapa este foarte bună pentru voce. Ceapa îţi reglează foarte bine corzile vocale. În momentul în care termin prânzul, mai mănânc un măr între mese şi seara mai mănânc un peşte bun. La sală merg rar. Eu când m-am apucat de slăbit aveam 111 kg”, a mărturisit Fuego conform cancan.ro

Citește și: Ce dietă are Anca Serea. Vedeta nu gătește zilnic pentru cei șase copii: „Mai mergem și la fast-food. Nu sunt o mamă ca la carte”

De asemenea acesta a renunțat la carbohidrați și nici cu dulciurile nu mai e prieten.

„Pe scurt, nu mănânc carbohidraţi, prăjeli şi, cel mai important, dulce. Nu am mai gustat nicio prăjitură. (…) Repet, eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc, pe cât se poate, să menţin stilul acesta. Încerc să fac şi un minimum de mişcare, să mănânc din trei în trei ore, să găsesc forţă pentru a renunţa la pofte şi să nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese îmbelşugate. (…) Mă simt mult mai bine acum, sunt mult mai tonic şi am mult mai multă energie”, a spus Fuego, potrivit cancan.ro.

Fuego și-a împodobit bradul deja

Atunci când spunem Fuego ne gândim cu siguranță la hitul celebru: ”Împodobește, mamă, bradul”. Ei bine dacă vă întrebați dacă acesta a împodobit deja bradul, ei bine răspunsul este da.

„Am împodobit bradul în avans. Am filmat edițiile speciale de sărbători la emisiunea mea și, după ce am ajuns acasă, m-am gândit: „Domnule, de ce să nu îmi împodobesc eu bradul de la începutul lui noiembrie?”. Am furat așa un pic startul și am împodobit bradul și acasă. Știu că pare șocant, dar eu am o perioadă foarte plină până la începutul anului viitor. Acum plec în repetiții spre Chișinău pentru concertul meu de pe 2 decembrie. Sunt om foarte ocupat și vreau să mă bucur de bradul meu atât timp cât mai stau pe acasă. Bradul meu are o singură culoare, o culoare aurie, și este un brad argintiu, ca să nu facem o crimă să tăiem bradul din pădure care știți cât de greu crește. Mi-am împodobit bradul în ciuda cumva a celor care nu au activități mai bune de făcut”, a mai zis Fuego.

Citește și: Gestul pentru care Adrian Enache i-a rămas dator vândut lui Pepe: „Pentru mine, Pepe este rege. I-aş face o statuie”. Legătura neştiută dintre cei doi artişti