Fuego, sezon nou „Drag de România Mea”, la TVR 2. Cântăreţul, interviu despre cumpenele vieţii: „Era să mor de multe ori”

„Drag de România mea!”, emisiune realizată de Paul Surugiu „Fuego” la TVR 2, va debuta pe 15 septembrie, anunță postul public.

05 sept. 2019, 09:32
Fuego, sezon nou „Drag de România Mea”, la TVR 2. Cântăreţul, interviu despre cumpenele vieţii: „Era să mor de multe ori”

Fuego filmează din nou. Emisiunea de cultură și divertisment va fi în fiecare duminică de la ora 15.00. „Emisiunea este cu vorbe frumoase pentru că suntem de părere că vorbele măreţe vin la pachet cu puterea exemplului pe care oamenii mari ai acestei ţari o oferă, prin toată activitatea lor! Ne dorim să oferim alternative celor care mai au nevoie de un divertisment de calitate, cu noimă şi cu un dram de cultură, nu doar veselie şi zâmbete. „Drag de România Mea!” este felul nostru, al unei echipe mici, de a arăta că ne pasă şi că România nu înseamnă doar probleme şi nevoi, ci şi strălucire şi personalităţi marcante. Iar acestea sunt de neînlocuit!”, spune Fuego, potrivit paginademedia.ro.

Citeşte şi Fuego ştie toate glumele şi bancurile cu el. Ce spune artistul despre MIŞTOURILE făcute pe seama lui

Noul sezon vine și cu o serie de noutăți. Pe lângă invitații-personalități, în emisiune vor apărea și „oameni pentru care cuvântul imposibil nu există”, „eroii timpului prezent, care fac gesturi extraordinare pentru semenii lor”.

În oprima ediţie a noului sezon, invitat va fi umoristul Doru Octavian Dumitru.

Printre invitaţi se mai numără Bogdan Avram, IT-ist şi Mihai Daniel Moldoveanu, student. Ce îi face deosebiţi este faptul că în fiecare zi, în urma unui mesaj de pe o aplicaţie telefonică, ei salvează vieţi. Sunt salvatori voluntari şi de multe ori fac diferenţa între viaţă şi moarte.

Tot în ediţia de duminică, 15 septembrie, Benone Sinulescu va cânta melodii de colecție, iar Ionuţ Dolănescu, însoţit de familia sa, Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme, vor dezvălui câteva dintre secretele familiei. La final, ei ne vor cânta şi, alături de Paul Surugiu, vor aduce un omagiu marelui artist Ion Dolănescu.

Binecunoscutul artist Fuego a mărturisit că a avut mai multe cumpene de-a lungul vieții, scrie okmagazine.ro.

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a acordat un interviu pentru okmagazine.ro. Artistul a fost întrebat despre momentele de cumpănă din viața sa și a dezvăluit că a fost de mai multe ori la un pas d moarte.

„Am avut nenumărate cumpene. Unele fără să le înţeleg prea tare. Era să mor de multe ori, din multe cauze, dar cel mai des mi s-a întâmplat pe şosea, asta în diverse momente pe care am reuşit să le evit!

un pericol enorm viaţa aceasta petrecută pe drumurile patriei, în care alergi de la un eveniment la altul. Dar ultima experienţă, destul de dureroasă, care putea fi fatală, a fost acum o lună şi ceva, când, la nişte prieteni într-un abator, am alunecat şi am căzut pe spate. Norocul meu a fost că am avut prezenţă de spirit, am pus mâinile pe spate şi am ridicat capul! Altfel…interviul nostru era imaginar acum! Oricum, nu mi-e frică de final. Când e să vină, va veni”, a explicat Fuego.