Fugar urmărit ca-n filme de poliţişti şi prins cu focuri de armă pe câmp

Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti pe un câmp din judeţul Galaţi, după o urmărire ca în filme. Fugarul rănit a fost transportat de urgenţă la spital.

29 sept. 2022, 12:29
Fugar urmărit ca-n filme de poliţişti şi prins cu focuri de armă pe câmp

Fugar urmărit ca-n filme de poliţişti şi prins cu focuri de armă pe câmp. S-a întâmplat în localitatea Valea Mărului, din judeţul Galaţi.

Fugar urmărit ca-n filme de poliţişti şi prins cu focuri de armă pe câmp. Scene incredibile la Galaţi

Citeşte şi Împuşcături după o urmărire în trafic pe DN 1 şi în Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi refuzat să oprească autoturismul la semnalele poliţiştilor. Acesta a călcat pedala de acceleraţie şi a încercat să scape de oamenii legii.

La un moment dat, bărbatul şi-a abandonat maşina şi a fugit pe câmp. A fost somat de oamenii legii să se oprească, însă pentru că acesta nu s-a supus, au tras cu arma. Bărbatul a fost rănit la picior. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență din Galați, potrivit reperul.ro.

Reamintim că un incident asemănător a avut loc marţi noapte, tot în judeţul Galaţi. Patru tineri au fost răniţi după ce au încercat să scape de poliţişti.

Potrvit primelor informaţii, autoturismul în care se aflau cei patru tineri avea o viteză de 122 de kilometri pe oră. Şoferul în vârstă de 22 de ani a refuzat să oprească la semnul poliţistului, astfel că oamenii legii au plecat în urmărirea acestuia.

Tânărul care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului la intrarea în comuna Matca, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul unei locuinţe.  În urma impactului, rețeaua de alimentare cu gaze a suferit avarii, iar la fața locului au intervenit reprezentanții Distrigaz, pentru oprirea gazului.

De asemenea, atât şoferul, cât şi cei trei pasageri în vârstă de 17 ani au fost răniţi. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, precum și o autospecială de intervenție pentru prevenirea și stingerea incendiilor, din cadrul I.S.U. Galați.

Citeşte şi Urmărire cu împuşcaturi pe străzile din Capitală! Polițiștii au tras 15 focuri de armă pentru a prinde un șofer drogat