Fugarul Cristian Rizea, dat în judecată de Anton Pisaroglu, la pachet cu postul Realitatea Plus

Anton Pisaroglu i-a dat în judecată pentru defăimare pe fugarul Cristian Rizea și pe ex-secretara lui Liviu Dragnea – actual prezentator tv – de la Realitatea Plus, Alexandrescu Anca Nicoleta și nu în ultimul rând pe un alt prezentator, Muzgoci Constantin Bogdan

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 14:33
Fugarul Cristian Rizea, dat în judecată de Anton Pisaroglu, la pachet cu postul Realitatea Plus

Fugarul Cristian Rizea nu mai are scăpare. Consultantul politic a trecut, astfel, la atac după ce la postul de televiziune amintit a fost defăimat grav, fără nici un fel de probe. Postul Realitatea Plus este deținut de Maricel Păcuraru, un infractor eliberat din închisoare recent.

După jurnalistul Victor Ciutacu, a venit rândul consultantului politic Anton Pisaroglu să-și caute dreptatea în instanță, după ce a fost atacat la postul Realitatea Plus. Dosarul a fost înregistrat pe 12 noiembrie, la Tribunalul București și care ca obiect “acțiune în răspundere delictuală DOSAR ELECTRONIC”. Primul termen nu a fost încă stabilit.

Reacția lui Anton Pisaroglu nu trebuie să surprindă având în vedere că numele său a fost târât într-un scandal de postul Realitatea Plus, care de câteva săptămâni găzduiește un serial de dezvăluiri… de informații false, în care Cristian Rizea, dar și “tonomatele” postului de televiziune sunt actorii principali. Serialul are în spate o acțiune de preluare ostilă a unei companii de către familia patronului stației tv, despre care vom relata în curând pe larg. Deocamdată însă este în curs o anchetă penală cu privire la acest subiect.

Recent, fostul premier Viorica Dăncilă a respins acuzațiile făcute de Cristian Rizea, potrivit cărora l-ar fi ales pe Anton Pisaroglu în funcția de consilier pe comunicare pe alte considerente, nu pe cele profesionale.

”Domnul Pisăroglu a fost consilier pe probleme de comunicare când am fost prim-ministru. Au fost acuzații că am fost controlată de Dragnea. Acum aud că de altcineva. Cu consilierul de comunicare discutam când erau probleme legate de comunicare la Palatul Victoria. Au fost mulți consilieri. Am vorbit cu ei și mi s-a părut că sunt bine pregătiți și pot face față atribuțiilor. M-am uitat pe CV-ul fiecăruia. Nu puteam lua un consilier dacă nu mă uitam pe CV-ul lui. Nu văd de ce este atâta patimă în alegerea unui consilier de către un premier. Haideți să ne uităm acum ce consilieri sunt în preajma Premierului. Aveam nevoie de un consilier pe comunicare. Au venit la mine trei CV-uri cred. Am avut discuții și l-am ales pe domnul Pisăroglu”, a povestit Viorica Dăncilă.

Fugarul Cristian Rizea nu primeşte azil politic

Președinția Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că a respins cererea de azi politic pentru cetățeanul Cristian Mihai Luigi, numele pe care fugarul Cristian Rizea îl foloseşte după ce a fugit în Republica Moldova. Fostul parlamentar PSD recursese la acest gest după ce tot Igor Dodon i-a retras cetăţenia moldovenească.

Igor Dodon i-a respins lui Cristian Rizea azilul politic. ”În legătură cu cererea de solicitare a azilului politic, înaintată Președintelui Republicii Moldova de către cetățeanul român Cristian Mihai, comunicăm următoarele.
Cererea cetățeanului român Cristian Mihai, prin care a fost solicitat azil politic pe teritoriul Republicii Moldova, a fost examinată în cadrul ședinței Comisiei pentru problemele cetățeniei și acordării de azil politic de pe lângă Președintele Republicii Moldova.

În consecință, ținând cont de opiniile autorităților de resort, Comisia a decis că va înainta Președintelui Republicii Moldova propunerea de respingere a cererii de acordare a azilului politic cetățeanului român Cristian Mihai.”, se arată într-un comunicat al Președinției Republicii Moldova.

 


loading...
Partenerii noștri