Fulgy a dat de necaz. Propria sa sora a cerut ordin de restricție. „O situație de risc”

Fulgy culege roadele comportamentului său nesăbuit, după ce sora sa, Ramona, l-a acuzat pe tânăr că a fost amenințată și astfel a cerut ordin de restricție.

24 aug. 2021, 10:52
Fulgy a dat de necaz. Propria sa sora a cerut ordin de restricție. „O situație de risc”

Fulgy

suportă consecințele comportamentului său impulsiv. În urmă cu câteva săptămâni, fiul Clejanilor a amenințat-o în direct cu moartea chiar pe sora sa vitregă, Ramona, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena1.

Imediat după acest incident, femeia a depus plângere penală împotriva fratelui ei, Fulgy, deoarece se temea pentru viața ei, dar și pentru siguranța copiilor. Ramona a cerut la acea vreme ordin de restricție împotriva fiului Clejanilor.

”În motivarea cererii, s-a arătat că la data de 02.07.2021, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla în calitate de invitată pe platourile de filmare a emisiunii „Acces Direct” difuzată de postul Antena 1, victima a fost amenințată cu acte de violență și cu moartea de către fratele său vitreg – agresorul, care intrase în legătură telefonică directă. Se arata ca victima locuieste cu fiicele sale minore si considera ca exista o situatie de risc pentru acestea. Anterior acestui incident nu au mai existat alte cazuri de violenta asupra persoanelor, membrii de familie, bunuri”.

În urma plângerii penale, autoritățile l-au obligat pe Fulgy să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de Ramona și copiii acesteia, pe o perioadă de 60 de zile. De asemenea, inculpatul nu a avut voie să contacteze victima prin mijloace telefonice sau de orice alt fel.

Ramona a decis într-un sfârșit să renunțe totuși la această măsură și să-și retragă plângerea penală, având convingerea într-o justiție divină, dar și darorită faptului că este o persoană crefincioasă și nu vrea să acționeze împotriva propriului frate, relatează CanCan.

Fulgy şochează din nou! Mesajul postat pe Internet: „Acesta este ultimul meu story”

Fulgy

şochează din nou. După ce a sfidat pe toată lumea, inclusiv pe părinţii săi, dar şi pe medicii care i-au recomandat un tratament, fiul Clejanilor şi-a luat la revedere de la fani şi a anunţat că pleacă într-o vacanţă. Nu ştim dacă această „vacanţă” este la spital sau chiar merge într-un loc unde să se relaxeze.

„Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, le-a transmis fanilor, pe Instagram.

În utima vreme, fiul Clejanilor a ameninţat şi a adresat cuvinte grele mai multor persoane din showbiz. De această dată, în vizor a intrat Mădălin Voicu. Cântărețul, sub numele actual de „ Mr. Moft ” a spus despre Mădălin Voicu că l-a dezamăgit, ba chiar l-a și amenințat pe violonist.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu[…]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine.

Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie […]. ” a spus revoltat Fulgy.


loading...