Fulgy şochează din nou! Mesajul postat pe Internet: „Acesta este ultimul meu story”

Fulgy şochează din nou! Fiul Clejanilor este destul de activ pe reţelele de socializare, iar de curând şi-a uimit fanii cu un mesaj. Tânărul a anunţat că va anula proiectul cu emisiunea, pentru că va pleca într-o vacanţă.

16 aug. 2021, 09:53
Fulgy şochează din nou! Mesajul postat pe Internet: „Acesta este ultimul meu story”
Fulgy şochează din nou

Fulgy şochează din nou. După ce a sfidat pe toată lumea, inclusiv pe părinţii săi, dar şi pe medicii care i-au recomandat un tratament, fiul Clejanilor şi-a luat la revedere de la fani şi a anunţat că pleacă într-o vacanţă. Nu ştim dacă această „vacanţă” este la spital sau chiar merge într-un loc unde să se relaxeze.

Citeşte şi: Fulgy face noi dezvăluiri-bombă din noaptea în care a fost ridicat de poliţie. De ce a intrat, de fapt, fiul Clejanilor în belele: Ei sunt vinovaţii!

Fulgy şochează din nou

Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, le-a transmis fanilor, pe Instagram.

În utima vreme, fiul Clejanilor a ameninţat şi a adresat cuvinte grele mai multor persoane din showbiz. De această dată, în vizor a intrat Mădălin Voicu. Cântărețul, sub numele actual de „ Mr. Moft ” a spus despre Mădălin Voicu că l-a dezamăgit, ba chiar l-a și amenințat pe violonist.

Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu[…]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine.

Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie […]. ” a spus revoltat Fulgy.