Fulgy a fugit din România. Fiul Clejanilor a fost condamnat pentru tâlhărie, internat la dezintoxicare şi dat în judecată de Bia Khalifa

s-a mutat din România, în afara Europei, mai exact în Dubai, acolo unde deja locuiește de câteva zile și unde urmează să înceapă un nou capitol.

01 feb. 2024, 09:44

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fiul lor, Fulgy, a avut mari probleme cu drogurile, iar de acolo au pornit un lung șir de ghinioane. În 2021, tânărul de 25 de ani a bătut un reporter și i-a confiscat telefonul. Jurnalistul a chemat poliția, apoi a mers la INML, iar Fulgy s-a ales cu doi ani de închisoare cu suspendare. Însă, actele violente ale acestuia de abia începuseră. Ioniță de la Clejani a chemat poliția în repetate rânduri, explicând că a fost bătut și amenințat de fiul său.

Fulgy a trecut de cei doi ani de condamnare pentru tâlhărie, iar acum se află în perioada de probațiune. Tânărul de 25 de ani vrea să scape cu disperare și de tratamentul psihiatric impus de lege, însă nu reușește să demonstreze că este apt din punct de vedere psihic.

Acum, Fulgy, fiul Clejanilor, și-a început viața de la zero departe de România! După toate problemele cu legea, tânărul a luat o decizie radicală.
Cu toate că aceste probleme nu s-au terminat pentru el și încă mai e așteptat în fața magistraților, Fulgy a decis să-și schimbe total viața și a luat o hotărâre importantă pentru el. Mai precis, s-a mutat din România, în afara Europei, mai exact în Dubai, acolo unde deja locuiește de câteva zile și unde urmează să înceapă un nou capitol.

Fulgy și Margherita nu se mai droghează. Copiii Clejanilor s-au cumințit și revin pe scenă: „Se poate întâmpla oricui, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă”
Fiul Clejanilor își dorește să-și perfecționeze studiile legate de muzică, astfel s-a înscris la o universitate de prestigiu din Emiratele Arabe Unite pentru a studia muzica. El merge zilnic la cursuri, învață și are de gând să devină unul dintre cei mai buni cântăreți. Știm cu toții că fiul Clejanilor este foarte talentat în ceea ce face și deține studii în domeniul muzical, așa cum a declarat de fiecare dată public.

Fulgy nu a plecat alături de părinții lui, dar nici de sora sa mai mare, Margherita, ci singur pentru a putea să-și ia ”viața în mâini” și să se descurce fără ajutorul celorlalți, scrie spynews.ro.

Mai mult de atât, după ce a fost implicat în mai multe procese, Fulgy s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor și a hotărât să nu mai apară public pentru a-și rezolva problemele cu autoritățile. Tânărul a stat retras o perioadă, însă de ceva vreme a revenit pe TikTok, acolo unde își ține la curent comunitatea sa cu tot ceea ce face.

Ramona de la Clejani a sunat de urgență la 112: „Sunt cu un picior pe mal, unul în apă”
Într-un live pe care l-a făcut recent pe TikTok, el mărturisea că e în căutarea unei partenere, semn că după despărțirea de Bia Khalifa, cu care are un proces, nu și-a mai refăcut viața și a decis să ia o pauză și în ceea ce privește partea sentimentală.