Ramona de la Clejani a sunat de urgență la 112: „Sunt cu un picior pe mal, unul în apă”

Ramona de la Clejani nu are o perioadă deloc bună. Artista se confruntă cu o serie de probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital.

30 ian. 2024, 18:44
Ramona de la Clejani a sunat de urgență la 112: „Sunt cu un picior pe mal, unul în apă”

Ramona de la Clejani s-a speriat foarte tare și a sunat la 112 pentru a fi dusă la spital.

Citește și Dan Badea, imagini incendiare între răsadurile de roșii. Cum s-a afișat comediantul alături de soția lui: „Trebuia! Am zis că o să-i dea energie”

”Încerc să am grijă de sănătatea mea, că sunt cu un picior pe mal, unul în apă. M-am trezit cu niște înțepături la inimă, nu știam ce se întâmplă cu mine, am avut înțepături cinci minute, țipam și nu știam ce să fac. Am chemat salvarea și m-au luat la spital”, a spus Ramona de la Clejani pentru Spynews.ro.

Artista a suferit, din câte se pare, un atac de panică. Ea speră să-și revină rapid, fără ajutor de la psihiatru și fără pastile. ”Mi-au făcut investigații, mi-au zis că nu e nicio modificare, ci s-a declanșat un atac de panică și să fiu foarte atentă că se poate declanșa iar în orice moment. Am început acum o terapie, să merg la sală, am și un regim alimentar. Ei mi-au recomandat și pastile, mi-au zis să mă ducă și la un psihiatru, dar eu evit chestia asta, vreau să mă însănătoșesc eu așa fără. Eu îmi asum problemele, eu știu cel mai bine de unde pornește problema ca să pot remedia singură fără pastile. Am 32 de ani, nu vreau să ajung să iau pastile”, a spus ea.

Citește și Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Părere tranşantă a impresarei: „Asta e o mizerie!”