Fulgy și Margherita nu se mai droghează. Copiii Clejanilor s-au cumințit și revin pe scenă: „Se poate întâmpla oricui, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă”

Ioniță și Viorica de la Clejani au suferit enorm din cauza problemelor celor doi copii, Margherita și Fulgy, surprinși conducând sub influența substanțelor interzise.

11 nov. 2023, 09:30
Fulgy și Margherita nu se mai droghează. Copiii Clejanilor s-au cumințit și revin pe scenă: „Se poate întâmpla oricui, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă”
Fulgy și Margherita de la Clejani s-au cumințit și revin pe scenă

După ce au avut probleme cu legea, Fulgy și sora lui Margherita pare că s-au cumințit. Au revenit pe scenă, alături de părinții lor și vor cânta chiar și de Revelion.

Ioniță de la Clejani va împlini în curând 53 de ani, dar nu-și mai serbează ziua de naștere, pentru că nu consideră acest eveniment un mare prilej de bucurie.

„De obicei, nu serbez de ziua mea de naștere, ci de Sf. Ion, de onomastică. Nu-mi place și nu mă bucură faptul că adaug încă un an în coroana vieții, că împlinesc 53 de ani. Nu că mi-ar fi frică de trecerea anilor, dar e mai bine așa.

Am avut foarte mult de muncă, am filmat deja și pentru Pro TV, pentru programul lor de Revelion, mergem unde suntem chemați, suntem fericiți să bucurăm oamenii, mai ales de Sărbători.

De Revelion, eu și Viorica vom cânta alături de Fulgy, care e chitarist, și de Margherita, solistă talentată, la un spectacol în aer liber din Pitești. Avem toată trupa cu noi, suntem 15 artiști.

Și, de ce nu, mai așteptăm oferte. Din păcate, războaiele din întreaga lume afectează tot, ne afectează inclusiv, pe noi, artiștii”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru playtech.ro.

Citește și: Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat: „Uitați cum am mâna, a trebuit să scriu 9 pagini”

Se pare că Fulgy și Margherita și-au învățat lecția, iar faptul că fac din nou echipă, pe scenă, cu Ioniță și Viorica de la Clejani arată că părinții le sunt un real sprijin.

Reamintim că în urmă cu trei ani și jumătate, Margherita a produs un accident, pe bulevardul Gheorghe Șincai, din București, aflată sub influența substanțelor interzise. Artista a fost condamnată la plata unei amenzi de 40.000 de lei. Timp de trei ani nu mai are voie să urce la volan. Imediat după greșeala comisă, părinții i-au ținut partea.

„Margherita e bine, ascultă, muncește mult, e o fată frumoasă și înțeleaptă. Se poate întâmpla oricui, bine că a scăpat din acel anturaj, le-am spus mereu să fie atenți cu cine umblă, unde se duc, pentru că trăim într-o lume mai ciudată.

Pe vremea lui Ceaușescu, mă lua mama cu ciomagul, acum sunt conturile astea sociale, copiii sunt greu de controlat, ce să facem, să stăm treji, ca să-i păzim? Are doi părinți cu care merge înainte. A fost un accident…”, au declarat Ioniță și Viorica de la Clejani, la acea vreme.

Citește și: Ce s-a ales de Margherita de la Clejani, după ce a scăpat de pușcărie. Fiica lăutarilor s-a cumințit: „Iau viața în piept”

La un an distanță, în 2021, Fulgy a avut probleme asemănătoare, tot în trafic. A fost surprins drogat la volan, rezultatele testului arătând că el consumase canabis. Tatăl său, care l-a însoțit la INML, a refuzat să facă declarații.

„Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident”, spunea atunci Ioniță de la Clejani.

Fulgy nu a ascuns că a avut probleme cu drogurile: „Este o știre care vehiculează că eu am fost la un centru de dezintoxicare. Adică spitalul 9, de nebuni, unde te leagă, te bagă, te drege sau ce se mai întâmplă acolo. Am fost acum 3-4 ani, când nu erau aceste zvonuri, într-un institut despre droguri, probleme psihice, în Spania.

Am stat o lună și jumătate acolo. Erau cei mai mari psihiatri, care se ocupă de astfel de cazuri, plus duhovnici. Am fost acolo, lângă mare, am făcut multe activități. A costat cam 80.000 de euro, așa m-am dezvoltat personal”.