Fulgy, ameninţat de interlopul care a băgat spaima în Corduneni: „De-oi pune mâna pe el…” VIDEO

Fulgy a intrat din nou în bucluc. Interlopul Jean Brăileanu, pe numele său real Jean Măraşu, l-a ameninţat pe internet după o serie de dezvăluiri făcute de fiul Clejanilor.

21 iul. 2021, 10:14
Fulgy, ameninţat de interlopul care a băgat spaima în Corduneni: „De-oi pune mâna pe el…” VIDEO

Fulgy, ameninţat de cunoscutul interlop Jean Brăileanu. Interlopul este membru al unui puternic clan din Iaşi şi este nepotul lui Cosmos Tănase, potrivit wowbiz.ro. După o serie de dezvăluiri făcute de Fulgy în live-uri, interlopul s-a sesizat şi i-a transmis acestuia un mesaj, tot printr-un live.

Cine e Mr Moft? Aaaa, Fulgy? F… în… g… pe Fulgy, de-oi pune mâna pe el, de nu i-oi da 40 de topoare în cap”, a spus Jean Brăileanu.

Citeste si Mesajul primit de Fulgy de la Johnny Depp, după ce fiul Clejanilor ar fi susținut că actorul de la Hollywood ar fi tatăl său natural

Unul dintre urmăritorii interlopului a intervenit şi i-a spus acestuia că Fulgy ”e prietenul nostru”. Bărbatul nu a fost, însă, impresionat de această veste şi i-a dat replica urmăritorului său: ”Cine e prieten mă, e prieten cu tine… Dacă e prieten cu tine înseamnă că e și cu mine?”.

Nu se știe, însă, dacă ameninşarea lansată de Jean Brăileanu este reală sau este doar un ”alint”, deoarece bărbatul a mai folosit şi cu altă ocazie acel gen de ameninţare pe TikTok, când făcea referire la un prieten bun de-ai săi pe nume Feraru.

Ameninţările la adresa lui Fulgy pot fi ascultate de la minutul 1:38.

Citeste si Prima reacție a lui Dan Bursuc după ce Fulgy l-a acuzat că i-ar fi violat sora. În apărarea lui Bursuc sare şi “Regele Barbutului”: „L-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul”