Fulgy, declarații cu lacrimi în ochi: „Ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva”. VIDEO

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, a recunoscut că a luat droguri după ce a fost prins de autorități, și a făcut declarații cutremurătoare.

31 mai 2021, 09:24
Fulgy, declarații cu lacrimi în ochi: „Ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva”. VIDEO

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, a făcut mărturisiri cutremurătoare cu privire la lupta sa cu consumul de droguri, după ce a fost prins de către autorități sub influența substanțelor interzise.

Tânărul în vârstă de doar 23 de ani a declarat că îi pare rău că i-a dezamăgit pe părinții săi și că se simte vinovat din cauză că a provocat durere celor dragi.

“Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă că vă spun din proprie experiență. Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a declarat producătorul muzical, conform CanCan.

Fulgy:” Mi-am dorit să nu mor”

Fulgy a mai mărturisit că este recunoscător că este totuși în viață, deși abuzul de droguri i-au distrus o bună parte din existența lui.

“Mulțumesc Lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc Lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta. Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise. Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri”, a afirmat Fulgy.