Fulgy, din nou în faţa magistraţilor. Fiul Clejanilor, obligat să se trateze

Fiul Clejanilor are din nou probleme cu legea şi va ajunge în faţa instanţei. De această dată, Fulgy este citat într-un dosar care vizează problemele cu drogurile. Mai exact, magistraţii au decis ca tânărul să urmeze un tratament medical care să-l ajute să scape de dependenţa de droguri.

23 nov. 2022, 13:04
Fulgy, din nou în faţa magistraţilor. Fiul Clejanilor, obligat să se trateze

Fulgy, pe numele său real Manole Dan Constantin, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Fiul Clejanilor a contestat decizia la Curtea de Apel, însă magistraţii au fost de neînduplecat. Acum, Fulgy va apărea din nou în faţa magistraţilor într-un dosar care vizează problema cu consumul de droguri. Tânărul este obligat să urmeze un tratament care să-l scape de dependenţă.

Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian).

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu intimatului, av. Nefliu Mariana Daniela, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac„, potrivit spynews.ro

Fulgy, din nou în faţa magistraţilor. Fiul Clejanilor, obligat să-şi trateze dependenţa de droguri

Anul trecut, la cererea procurorilor care l-au trimis în judecată pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist după ce a fost prins drogat la volan, fiul Clejanilor a fost obligat să-și trateze problemele pe care le are din pricina substanțelor interzise:

Citeste si Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Sentința este definitivă

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”.

Anul acesta, Fulgy a primit doi ani cu suspendare pentru tâlhăria respectivă.

Citeste si Fulgy reacţionează după ce Alex Velea şi Abi Talent s-au împăcat: „Ca să vedeți și voi ce înseamnă banii!”