Fulgy reacţionează după ce Alex Velea şi Abi Talent s-au împăcat: „Ca să vedeți și voi ce înseamnă banii!”

Fulgy reacţionează după ce Alex Velea şi Abi Talent s-au împăcat. Sunt deja trei ani de când cei din urmă s-au certat în mediul online, scandalul fiind mediatizat la începutul lui 2020 pe prima pagină a ziarelor.

14 oct. 2022, 08:35
Fulgy reacţionează după ce Alex Velea şi Abi Talent s-au împăcat: „Ca să vedeți și voi ce înseamnă banii!”

Fulgy reacţionează după ce Alex Velea şi Abi Talent s-au împăcat. După ce s-au înjurat și și-au dedicat mai multe melodii, o veste i-a surprins pe fani. „Am fost certați pe bune, dar acum ne-am împăcat. Doar n-o țineam în marketing doi ani de zile”, a scris Abi pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de Alex Velea, iar descrierea este una incredibilă: „Dragostea se face în minim doi”.

Citeşte şi: Fulgy l-a ameninţat pe atacatorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la puşcărie”

Fulgy reacţionează după ce Alex Velea şi Abi Talent s-au împăcat

După ce a văzut că Abi și Alex Velea s-au împăcat, Fulgy care s-a certat în trecut cu Velea, a avut o reacție în mediul online, în care îi atacă dur pe cei doi. „Vreau să vă vorbesc despre subiectul ăsta cu Abi și cu… nu-i mai dau numele, că i-am dat valoare prea multă… știți voi. Am auzit foarte multă lume vorbind despre mine că… cu astea, ce am mai făcut eu în online, cu scandaluri, cu ce am mai pățit, prin ce am mai trecut… știți. Și îmi spunea lumea că aia e regie, e pentru bani, marketing, nu știu ce.

Și mă uit la băieții ăștia doi, la Abi și la ăla de nu-i dau numele, că v-am spus, îi dau prea multă valoare… Caz în care aici a fost vorba de înjurat de copii, de morți, de familie, de orice, de ultima sută lipsă de respect. Bărbat la bărbat, băiat-băiat, copil-copil… Ca după să mă trezesc că stai domne’ că marketing… Ca să vedeți și voi ce înseamnă banii!

Pentru orice ban din lume, n-aș renunța la respect. Și vă sfătuiesc să faceți la fel. Pentru faimă, pentru bogăție, pentru astea să te lipsești de cea mai puternică trăsătură de caracter a unui om, respectful față de sine, față de ceilalți e absolut groaznic”, a spus Fulgy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de mrmoft (@mrmoft_)