Fulgy, manevră radicală. Pe calea cea bună cu un business nou. „Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare”

Fulgy a fost implicat într-o sumedenie de scandaluri, care i-a afectat în primul rând pe membrii familiei sale, acum tânărul pare complet schimbat.

26 aug. 2021, 13:18

Fulgy

, fiul Clejanilor, a fost implicat în numeroase scandaluri, iar motivul principal pentru acest comportament haotic și distructiv a fost dependența de droguri a tânărului.

După mai multe episoade în care și-a raportat tatăl la Poliție și și-a acuzat propria mamă de agresiune fizică, Fulgy a decis să facă o schimbare radicală în viața lui.

Recent, tânărul a postat pe Instagram o declarație în care afirmă că acum duce un stil de viață echilibrat, care prespune sport, relaxare prin parc și nu în ultimul rând pază din partea a patru bodyguarzi ce au scopul de a-l ține pe Fulgy departe de necazuri.

Acest demers neașteptat din partea fiului Clejanilor a generat multă bucurie din partea părinților și surorii sale, Marga, care, potrivit spuselor lui Fulgy, sunt foarte mulțumiți de evoluția tânărului.

„Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare, în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a spus Fulgy, potrivit CanCan.

Fulgy a decis să marcheze acest nou început în viața sa cu o colecție de tricouri, care va purta semnătura Don Moft, brandul creat de tânăr și pseudonimul de pe rețelele de socializare.

Fulgy şochează din nou! Mesajul postat pe Internet: „Acesta este ultimul meu story”

Fulgy

şochează din nou. După ce a sfidat pe toată lumea, inclusiv pe părinţii săi, dar şi pe medicii care i-au recomandat un tratament, fiul Clejanilor şi-a luat la revedere de la fani şi a anunţat că pleacă într-o vacanţă. Nu ştim dacă această „vacanţă” este la spital sau chiar merge într-un loc unde să se relaxeze.

„Dragii mei, acesta este ultimul meu story. Eu mâine plec într-o vacanță, anulez tot ce am pus cu emisiunea și cu tot, și să vă ajute Dumnezeu, cum m-a ajutat pe mine. Este totul ok, frații mei, familia mea, lucrurile se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup”, le-a transmis fanilor, pe Instagram.

În utima vreme, fiul Clejanilor a ameninţat şi a adresat cuvinte grele mai multor persoane din showbiz. De această dată, în vizor a intrat Mădălin Voicu. Cântărețul, sub numele actual de „ Mr. Moft ” a spus despre Mădălin Voicu că l-a dezamăgit, ba chiar l-a și amenințat pe violonist.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu[…]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine.

Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie […]. ” a spus revoltat Fulgy.


loading...