Fulgy, mesaj disperat pe Internet. Fiul Clejanilor trece prin momente cumplite şi cere ajutorul tuturor

Fulgy este în culmea disperării şi nu îşi poate  găsi liniştea. Fiul Clejani trece prin momente cumplite şi cere ajutorul tuturor, ba chiar oferă şi o recompensă destul de mare, de 2000 de dolari.

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 12:50

Tânărul şi-a pierdut animalul de companie şi îşi doreşte cu orice preţ să îl găsească, astfel este dispus să dea la schimb o sumă deloc neglijabilă.

Citeşte şi: Fulgy de la Clejani, cadou de 80 de mii de euro pentru ca a luat BAC-ul

Fulgy, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, a postat vineri dimineaţă un anunţ pe reţelele de socializare. Este vorba, de fapt, despre afişul cu pisica sa, care a dispărut de două săptămâni în Bucureşti!”2000$ recompensa – Bucuresti. Pisica scotish tan blue pierduta!„, a scris Fulgy pe reţelele de socializare.

Fulgy, fiul Clejanilor, a vrut sa incendieze un mall din Capitală

Fulgy, fiul Clejanilor, a intrat într-un conflict verbal cu o vânzătoare a unui magazin de parfumuri din Capitală. Deoarece Fulgy a devenit agresiv față de femeie, firma de pază a intervenit prompt.

A aprins bricheta de mai multe ori și a amenințat că va da foc magazinului. Au fost scene incredibile. Era foarte recalcitrant și pus pe scandal. Fiind un magazin de parfumuri, unde se află mai multe substanțe inflamabile, lumea s-a speriat. Astfel că firma de pază a luat atitudine și l-a scos din magazin în cel mai scurt timp„, a precizat pentru o persoană care a asistat la toată scena pentru Cancan.

Citeşte şi: SCANDAL MARE în familia Clejanilor. Fosta iubită a lui Fulgy rupe tăcerea: Are o problemă psihică. Suferă de tulburări de personalitate

La scurt timp și-a făcut apariția și poliția a considerat incidentul un conflict aplanat şi i-au dat doar avertisment verbal. Reprezentanții magazinului nu au trecut însă așa de ușor peste incident. Astfel că au depus o plângere penală, la poliție, pe numele mezinului celebrei familii de lăutari.