Fulgy, salvat de la moarte. Ce s-a întâmplat cu fiul Clejanilor: „A fost ars pe piele”

Fulgy a fost salvat de la moarte în ultimul moment, după ce a fost ars pe piele. Dezvăluirile terifiante au fost făcute de jurnalistul Cristi Brancu, care vorbeşte despre situaţia în care se află acum familia de la Clejani.

08 iul. 2021, 08:55
Fulgy, salvat de la moarte. Ce s-a întâmplat cu fiul Clejanilor: „A fost ars pe piele”
Fulgy a fost salvat de la moarte în ultimul moment

Fulgy, salvat de la moarte. Întâmplarea a avut loc în urmă cu mulţi ani, când băiatul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani a fost ars pe piele. Cel care i-a salvat viaţa în ultimul moment a fost chiar artistul Johnny Depp. În urma incidentului, Fulgy a rămas cu semne, pe care a încercat să le acopere cu mai multe tatuaje.

Citeşte şi: Fulgy îl ameninţă cu moartea pe Alex Velea: „Dacă dă ochii cu mine, iau un briceag. Mi-a făcut manevră”

Fulgy, salvat de la moarte

Clejanii sunt niște părinți cu nervii întinși la maxim. Își dau seama că au de lucru cu copiii lor, își dau seama că lucrurile trebuie puse la punct în privința copiiilor lor, dar ar dori să fie lăsați în pace, dar tot ei sunt conștienți că nu vor fi lăsăți în pace pentru că sunt de la Clejani și Clejanii sunt un brand, iar lumea încearcă să tragă din acest subiect tot ceea ce se poate.

Cred că cel mai greu rol care există în acest moment ca tată, este să fii tatăl lui Fulgy. Pentru că Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne.

Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj.

Fulgy, la un moment dat, a descoperit această lume pentru că a devenit major, completat cu faptul că el a făcut muzică clasică, și într-adevăr, ca artist de muzică clasică, poți să fii apreciat într-o modalitate importantă într-o anumită zonă, dar nu poți să fii respectat cum ai fi dacă ai fi artist de muzică clasică în străinătate„, a declarat Cristi Brancu pentru Cancan.ro.

Câţi bani câştigă Fulgy. Fiul Clejanilor a dat tot din casă: „Eu sunt milionar, l-am refuzat pe Florin Salam”