Gabi Bădălău a cerut expertiză psihologică pentru copii. Claudia Pătrăşcanu este foc şi pară: „Eu cred că tatăl are nevoie”

Gabi Bădălău a cerut expertiză psihologică pentru copii, iar Claudia Pătrăşcanu este foc şi pară. Când lucrurile păreau să se aşeze, un scandal şi mai mare a izbucnit între cei doi soţi, care, se pare că au multe de împărţit, în afară de cei doi băieţi.

12 aug. 2021, 16:27
Gabi Bădălău a cerut expertiză psihologică pentru copii. Claudia Pătrăşcanu este foc şi pară: „Eu cred că tatăl are nevoie”
Gabi Bădălău a cerut expertiză psihologică pentru copii

Gabi Bădălău a cerut expertiză psihologică pentru copii. Afaceristul i-a cerut Claudiei Pătrășcanu să își mintă micuții în ceea ce privește motivul pentru care nu mai pot petrece timp alături de el, iar artista a răbufnit.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu: „Mi-a cerut să mint copiii”

Gabi Bădălău a cerut expertiză psihologică pentru copii

Mi-am dorit să fie bine, o înțelegere între mine și tatăl, iar dacă el a ajuns să-și mintă copiii, să-și dorească să scape de ei din moment ce tatăl susține în instanță că eu nu las copiii la el, ce pot să-mi doresc, decât să li se facă dreptate acestor copii minori. Tatăl doar de ochii presei și a instanției ia acești copii, el nu are nevoie de acești copii.

Au fost psihologi care au discutat cu copilul mare, ei spus de ce nu vor să meargă la tatăl lor, că nu se ocupă de ei, nu petrece cu ei, s-a cerut în instanță expertiza amplă psihologică a copiilor, eu cred că sincer cel care are nevoie expertiză e chiar tatăl, vă spun din toată inima”, a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.

Gabi Bădălău, mesaj pentru Claudia Pătrășcanu, după ce a fost făcut mincinos

După ce Claudia Pătrășcanu a făcut acuzații dure în direct la Antena Stars despre tatăl copiilor ei, și spune că i-a mințit pentru a putea să petreacă timp cu Bianca Drăgușanu, acum Gabi Bădălău îi răspunde vedetei printr-un mesaj cu subînțeles pe Instastory prin care o face „un om rău”.

Și de la oamenii răi poți învăța ceva… să nu fii ca ca ei”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram. Afaceristul fost sunat de Antena Stars pentru a-și expune punctul de vedere cu privire la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu, însă a spus că nu-l interesează nimic din ce aceasta spune.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că după ce a văzut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăguşanu a început să facă o legătură și și-a dat seama că e vorba fix de evenimentul pentru care încă soţul ei a sunat-o să-i ceară ajutorul și să-i poată aduce copiii acasă deoarece nu avea cui să-i lase. „Doar copiii mă interesează, mă interesează educația lor, siguranța lor. În momentul de față copiii sunt în vacanță la tatăl lor, i-a luat pe 31 iulie și acum pot să înțeleg după această apariție intervenția lui Gabi disperată cumva de săptămâna trecută când am fost sunată, el doar ce luase copiii, și la diferență de două zile, m-a sunat insistent, disperat, în care îmi spunea să-l ajut.

Am intrat în panică, i-am spus spune te rog, în condițiile în care când a venit să ia copiii a petrecut trei ore la mine în casă insistând ca copiii să meargă iarăși în vacanță, am vrut să fac acest lucru că mă gândesc la binele copiilor și știe și el acest lucru”, a dclarat Claudia Pătrășcanu.


loading...