Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au asumat oficial relația. Au mers de mână la un botez. Imaginile care îi dau de gol

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat, iar cei doi au vrut să demonstreze lumii întregi că relația lor este serioasă, astfel că s-au afișat la un eveniment de familie împreună.

10 aug. 2021, 15:28

Bianca Drăgușanu

și Gabi Bădălău și-au asumat în mod oficial relația, cei doi s-au afișat împreună la un botez, în ipostaze care nu lăsau urmă de îndoială că cei doi sunt foarte serioși în privința unui viitor împreună.

Cu toate că blondina și fiul de milionar se iubesc la nebunie de mai bine de jumătate de an, cei doi nu au fost niciodată în calitate de parteneri la vreun eveniment de familie.

Cei doi au fost surprinși la un botez din lumea bună, care a avut loc la un restaurant de lux din stațiunea Mamaia. Bădălău și-a luat iubita de mână chiar la momentul intrării în local, pentru a demonstra tuturor că Bianca este iubita lui oficială.

Îndrăgostiții s-au așezat la masă alături de prietenii lor și nu și-au luat ochii unu de la celălalt toată seara.  Bianca Drăgușanu era extrem de zâmbitoare alături de fiul de milionar.

 

Cei doi au conversat și și-au șoptit vorbe la ureche, iar Bianca Drăgușanu s-a comportat exemplar cu partenerul său.

Ea și-a sprijinit capul pe umărul milionarului Gabi Bădălău și părea că se bucură de timpul petrecut cu el, relatează Spynews, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Cei doi îndrăgostiți nu și-au neglijat însă prietenii, astfel că au vorbit și cu aceștia, au purtat discuții lungi, dar au știut exact cum să-și împartă timpul și totul să iasă perfect.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, căsătorie în secret?! Imaginea care i-a dat de gol

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău

, căsătorie în secret. Vedeta a plecat într-o vacanţă, iar un bărbat care a aşteptat-o la aeroport ține o pancartă pe care apare numele Anca Bianca Bădălău. Anca şi Bianca sunt prenumele fostei asistente, dar la numele de familie apare o modificare majoră!

Bianca Drăguşanu a plecat într-o călătorie şi a postat un InstaStory în care se află în aeroport, cu o valiză, fiind pregătită pentru o vizită în străinătate. Deși diva nu a dezvăluit care este destinația, cel care a transmis imaginea cu pancarta către SpyNews a menționat că sunt imagini de sâmbătă dimineață, din aeroportul din Antalya, dar și că cel care ținea pancarta o aștepta pe Bianca Drăgușanu. Sâmbătă, Bianca Drăgușanu anunţa că va pleca împreună cu fetița sa într-o vacanță în Turcia: „Vom sta șapte zile. Pentru copii, e locul ideal, acolo chiar stai la cinci stele, nu sunt doar pe hârtie. Poate cu aceasă ocazie, o să o învăț să înoate”.

De mai multă vreme, Bianca Drăgușanu este la cuțite cu mama copiilor lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. Cele două și-au adresat jigniri grave, iar în scandal a intervenit și mama artistei. Femeia a susținut că afaceristul are momente în care își dorește să se împace cu fiica ei și a făcut afirmații dure la adresa Biancăi Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”

Bianca Drăgușanu

, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare la Teo Show. Vedeta a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări mai incomode, lucru care n-a părut s-o deranjeze absolut deloc. Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu a fost despre bărații celebri care i-au făcut avansuri, dar cărora ea nu le-a acordat atenție.

Bianca Drăgușanu nu a stat foarte mult pe gânduri și a oferit un răspuns, dar fără a da și un nume. Însă, chiar dacă n-a vrut să-i divulge identitatea, din descrierea făcută, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Cristi Borcea. Vedeta a spus că nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului care i-a făcut avansuri în trecut pentru că nu își dorește ca soția acestuia să se supere. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat că ar fi fost curtată de Cristi Borcea: „Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”. Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce diva a fugit la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea.