Gabi Bădălău, decizie şocantă la adresa hoţilor care i-au spart casa. Nimeni nu se aştepta la asta

Gabi Bădălău, decizie şocantă la adresa hoţilor care i-au spart casa și au furat 30.000 de euro cash și ceasuri în valoare de 50.000 de euro. Prinderea hoţilor a avut loc la mai bine de o lună de la spargerea care a avut loc la locuinţa lui Bădălău.

11 nov. 2021, 13:35
Gabi Bădălău, decizie şocantă la adresa hoţilor care i-au spart casa. Nimeni nu se aştepta la asta
Gabi Bădălău, decizie şocantă la adresa hoţilor care i-au spart casa

Gabi Bădălău, decizie şocantă la adresa hoţilor. Fiul politicianului i-a anunțat pe judecători că își retrage plângerea, spre surprinderea tuturor. Astfel, toată ancheta desfăşurată a fost în zadar, infractorii fiind salvați chiar de victima lor.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu răsfățată de Gabi Bădălău cu un cadou de zeci de mii de euro. Cum i-a arătat iubitul că o prețuiește

Gabi Bădălău, decizie şocantă la adresa hoţilor

Dispune încetarea procesului (…) în dauna părții civile Bădălău Radu Gabriel, ca urmare a încheierii acordului de mediere. Constată încetată de drept măsura preventivă. (…) Obligă pe fiecare dintre inculpați la plata sumei de 10.700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat (din care 10.595 reprezintă cheltuieli efectuate pe parcursul urmăririi penale).

Onorariul apărătorului din oficiu (av. Neagu Rareș) desemnat să asigure asistența juridică a inculpaților Ungur Gheorghe Florin și Șandra Sergiu Nicolae, în cursul urmăririi penale, în cuantum de 1.736 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiției.

Onorariul apărătorului din oficiu (av. Georgescu Vișan Mariana) desemnat să asigure asistența juridică a inculpaților Ungur Gheorghe Florin și Șandra Sergiu Nicolae, în cursul procedurii de cameră preliminară, în cuantum de 1.590 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiției.

Onorariul apărătorului din oficiu (av. Tudor Valentina) desemnat să asigure asistența juridică a inculpatului Badea Dragoș Adrian, în cursul judecății, în cuantum de 868 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiției.

Onorariul apărătorului din oficiu (av. Azoiței Florina) desemnat să asigure asistența juridică a inculpatului Badea Dragoș Adrian, în cursul judecății, în cuantum de 868 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei”, a hotărât instanța, potrivit Spynews.ro.