Gabi Bădălău, declaraţii surprinzătoare: „Pe Claudia am iubit-o şi o s-o iubesc toată viaţa”. Ce spune despre Bianca Drăguşanu

Gabi Bădălău a făcut declaraţii surprinzătoare de Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor lui şi femeia cu care se află în proces de divorţ. Bărbatul a mărturisit că artista a fost singura femeie pe care a iubit-o şi o va iubi toată viaţa.

23 mart. 2021, 20:51
Gabi Bădălău, declaraţii surprinzătoare: „Pe Claudia am iubit-o şi o s-o iubesc toată viaţa”. Ce spune despre Bianca Drăguşanu
Gabi Bădălău a făcut declaraţii surprinzătoare de Claudia Pătrăşcanu

Gabi Bădălău, declaraţii surprinzătoare. Omul de afaceri ar fi vorbit de curând, la telefon, cu o prietenă comună cu Claudia Pătrăşcanu, care i-ar fi reproșat că i-a permis Biancăi Drăgușanu să o vorbească urât pe mama copiilor lui.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre nopţile petrecute alături de Gabi Bădălău. Ce mesaj a postat vedeta

Gabi Bădălău, declaraţii surprinzătoare

Bădălău i-ar fi răspuns: „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) am iubit-o și o s-o iubesc toată viața„. Mai mult decât atât, milionarul a precizat că artista este iubirea vieții lui și că doar pe ea o iubește.

Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, i-ar fi spus Gabi Bădălău apropiatei Claudiei Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Claudia Pătrăşcanu pregăteşte lovitura decisivă

Claudia Pătrășcanu

și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. Cântăreața vrea să lovească decisiv şi va cere ca cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

Cântăreața de-abia așteaptă să fie o femeie liberă și în acte și este nerăbdătoare să revină la numele ei de domnișoară. De asemenea, aceasta și-a dorit ca și cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2016, iar acum câteva luni, cântăreața a anunțat pe contul său de Facebook că se desparte de omul de afaceri. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas.

Aceștia se află în grija mamei, dar Gabi Bădălău a declarat la începutul lunii că își dorește custodia copiilor. Artista așteaptă ca acest divorț să se finalizeze și să scape de numele de familie al afaceristului. Ba mai mult, aceasta voia ca și cei doi copii ai lor să poarte numele ei de domnișoară. „Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu