Gabi Bădălău marchează la o altă vedetă din showbizul românesc, la scurt timp după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Craiul de Dorobanţi, îndrăgostit până peste cap de fost prietenă a Biancăi

Cu siguranţă, lui Gabi Bădălău nu-i place să petreacă prea mult timp în singurătate. Când nu este surprins în rpeajma celor doi copii pe care-i are cu Claudia Pătrăşcanu, Bădălău e surprins în compania diferitelor domnişoare, multe din showbizul autohton.

23 mai 2022, 13:53

Recent, craiul de Dorobanţi s-a amorezat de fosta prietenă a… Biancăi Drăguşanu, Iulia Sălăgean. Bianca şi Iulia au fost prietene foarte apropiate la un moment dat, împărţindu-şi evenimente mondene şi TikTok-uri. Ba, chiar, şi pe Alex Bodi am putea spune că şi l-au împărţit, doar că în perioade diferite. În prezent, nu mai sunt nici prietene, nici nevestele lui Bodi.

Gabi Bădălău pare că a trecut peste despărţirea de Bianca şi s-a reorientat repede către Iulia. Deşi nu au fost surprinşi împreună până în acest moment, mai multe mesaje între cei doi au ieşit la iveală. Potrivit acestor mesaje, Gabi Bădălău ar fi îndrăgostit până peste cap de Iulia. O invită în oraș, îi propune să meargă împreună în vacanțe, ba, mai mult, îi lasă libertatea de a-şi alege orice destinație de vacanță.

Gabi Bădălău, topit după Iulia Sălăgean

Se pare că flirturile dintre cei doi ar data încă din perioada în care Bădălău forma un cuplu cu Bianca. Astfel, potrivit surselor SpyNews care au făcut public conţinutul acestor mesaje, Bădălău i-ar fi dat asigurări Iuliei, după fiecare ceartă cu Bianca, faptul că nu e vorba doar despre o simplă ceartă, ci despre o ruptură definitivă. Gabi Bădălău pare că e pregătit să-și asume o relație cu Iulia Sălăgean atâta vreme cât o invită în oraş, în locuri despre care ştie clar că sunt împânzite de paparazzi.

Citeste si Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău: „E penibil! Nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea”

În plus, se speculează că acel mesaj de pe Instagram în care i-a dat papucii Biancăi ar fi fost, de fapt, pentru Iulia, pentru a-i deonstra că îşi asumă public despărţirea.

Potrivit surselor SpyNews, Iulia l-ar fi refuzat până acum pe afacerist.

Reamintim că, la jumătatea lunii mai, Gabi Bădălău a postat pe Instagram, aproape de miezul nopţii, un mesaj de adio pentru Bianca.

După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relaţie… în urma nepotrivirii de caracter am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase şi să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separaţi„, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe pagina sa de Instagram.

Citeste si Lovitură de teatru în scandalul momentului! Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat. Negocieri intense în miez de noapte, pentru reluarea relaţiei