Ramona Gabor și-a făcut o nouă intervenție estetică. La ce trucuri apelează pentru a avea un aspect cât mai natural

Ramona Gabor s-a schimbat destul de mult în ultimii ani și asta pentru că a apelat în mai multe rânduri la medicul estetician. Totuși această încearcă să apeleze la diverse trucuri pentru avea un aspect cât mai natural.

25 oct. 2022, 18:11
Ramona Gabor și-a făcut o nouă intervenție estetică. La ce trucuri apelează pentru a avea un aspect cât mai natural

Ramona Gabor s-a schimbat destul de mult în ultimii ani și asta pentru că a apelat în mai multe rânduri la medicul estetician. De curând aceasta a călcat din nou pragul medicului estetician.

Ramona Gabor, trucuri pentru a arăta cât mai bine

Sora Monicăi Gabor a postat pe Instageam un filmuleț în care medicul estetician îi explică cum o va face să arate foarte bine și totodată să își păstreze aspectul natural.

„Vom încerca să ajungem la rezultatele dorite, fără ca tu să simți ceva. Eu lupt ca mesajul acesta să ajungă la toți pacienții mei care vin și spun că își doresc să arate foarte natural. Dar trebuie să știe că nu există ceva „foarte natural”. Ori arăți natural, ori nu. Ideea e că atunci cand cineva îți privește chipul, să nu sesizeze că ai modificat ceva, iar dacă o fac, este deja un eșec. Acest lucru nu se va întampla aici. Desigur, sunt câteva măsuri și proporții la care vrem să ajungem, fără ca vreo parte a feței sa strige: „hei, m-au retușat putin”!”, a explicat medicul Ramonei Gabor.

Ramona Gabor i-a cerut medicului estetician să-i facă anumite retușuri la nivelul feței, dar totul cât mau natural.

„Vom încerca să deschidem coada sprâncenelor și vom face asta prin injectarea tâmplelor. Le vom da suport și o structură tridimensională. Se vor ridica puțin mai mult. Va fi o schimbare mică, dar cu efect plăcut. Observi cât de netede se văd acum? Se văd mai ridicate, iar fruntea ta se conturează perfect acum, de sus, către tâmple și până la obraji.„, a mai spus medicul estetcian.

Ramona Gabor, atacată că are multe operații estetice

De-a lungul timpului s-a spus că aceasta ar fi avut mai multe operații estetice, însă sora Monicăi Gabor a ținut să precizeze cum stă de fapt treaba.

„S-a spus că mi-am făcut ceva la gambe. Într-adevăr doctorul la care mi-am făcut sânii m-a sfătuit să îmi operez gambele și mi-a făcut un fel de implant, însă mie nu mi-a plăcut deloc și după o săptămâna l-am scos, pentru că părea că am picioare de fotbalist. Deci pe asta să o tăiați de pe listă. Se mai spune că am rinoplastie. Este adevărat că am avut o micșorare a nasului, nicidecum o rinoplastie.”, a fost declarația Ramonei Gabor.

Citește și: Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. A vrut să se despartă de soţia lui: „Am ratat criza de 40 de ani”

Citește și: Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale: „Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand”